Al 2018 el nombre de cellers es dispara a Espanya

Segons les dades facilitades pel OeMv o Observatori Espanyol del Mercat del Vi el nombre de cellers en 2018 ha augmentat en 280 des de 2017, arribant als 4.373

Al 2018 el nombre de cellers es dispara a Espanya
Al 2018 el nombre de cellers es dispara a Espanya

El nombre de cellers a Espanya és el més alt de la història, i supera el màxim històric de 2008 de 4.190 cellers. I què signifiquen totes aquestes dades per a l'amant del vi? Es tradueixen en una oferta amplíssima i l'oportunitat de gaudir explorant Espanya a través dels seus vins, però en contrapartida, aquest amplíssim catàleg resulta en una oferta que pot arribar a ser aclaparant quan vols regalar vi a aquest client, amic o familiar sibarita que gaudeix d'una bona copa i desitges quedar bé.

Quan es busca un vi per a regalar la millor opció és ajudar-se de pàgines especialitzades com La Llar del Vi, que dediquen temps i esforç a elaborar regals amb els millors vins del panorama. Elaborant regals amb seleccions d’enòlegs o cellers prominents i de trajectòries destacades, regals de grans vins amb puntuacions excel·lents dels crítics més respectats en l’àmbit nacional i internacional, detalls amb vins especials i representatius de les principals denominacions, o bé, conjugant grans vins amb els millors productes gurmet per a una experiència sensorial completa.

Les dades publicades pel MAPA o Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació que fan referència al primer trimestre de 2018 mostren una gran estabilitat en el consum de vi en les llars espanyoles, sent el vi tranquil amb denominació el més popular, aconseguint el 56% del volum total de vendes.

Sent aquesta una de les principals raons per la qual els regals gurmet són sempre una aposta segura, acompanyar grans vins dels millors productes ibèrics, de grans formatges manxecs maridats amb els millors snacks, de conserves de les Ries Gallegues o dolços gurmet de mestres xocolaters. Sens dubte poder trobar aquests regals gurmet online és un gran avantatge per sorprendre amb un detall diferent, elegant a més de ser una aposta segura.

Edicions locals