Palau-solità i Plegamans celebra l'Oktoberfest

Serà de divendres a diumenge a la pista coberta del costat del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor

Palau-solità i Plegamans celebra l'Oktoberfest
Palau-solità i Plegamans celebra l'Oktoberfest

Esdeveniments 7 vetes organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aquest cap de setmana l'Oktoberfest a la pista coberta del costat del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Les activitats de la festa de la cervesa engeguen aquest divendres a les 17 h i s'allargaran fins diumenge al vespre.

La programació de divendres començarà a les 17 h, amb l'obertura de l’Oktoberfest –entrada gratuïta–. De 18 h a 21 h es farà el taller gastronòmic Vine a fer una Pretzel. A les 19 h tindrà lloc la cerimònia inaugural amb la tradicional obertura del barril clàssic. A les 19.30 h serà el concurs de clavar claus (Hammerschlagen). La nit arribarà amb les versions de rock del grup The Brand (21 h), els seguirà el concurs de munyir la cabra (Ziege Duel) a les 22.30 h. Tot acabarà després de la música de taverna (S’Temple Bar) que començarà a les 23 h.

Dissabte s'obrirà l'Oktoberfest a les 11 h i hi haurà activitats fins a mitjanit. La carrera de barrils (Bier Barrer Rolling) serà a les 12 h i Shamrock Vagabonds posarà la música folk a partir de les 12.30 h. A les 18 h serà el torn de la carrera d'obstacles fent de cambrer (Kellner Bier) i a les 18.30 h es farà el concurs de disfresses típiques alemanyes. Entre les 19 h i les 21 h els assistents podran acostar-se al dj per demanar que posi les seves cançons preferides. Tot seguit (21 h) es farà el concurs de bitlles amb barrils de cervesa (Bit Bier). La música de taverna tornarà a les 22 h amb Delorgan & Nancy Whiskey, l'Ossito Bier en què els participants han de menjar-se un Ossito sense utilitzar les mans. A partir de les 0 h arrencarà la sessió de música amb dj Käfer.

El darrer dia, diumenge, també arrencarà a les 11 i fins a les 13 h es farà el taller creatiu infantil clauer en forma de Pretzel (KinderFest). A les 12 h hi haurà una nova carrera de barrils (Bier Barrer Rolling). De 12.30 h a 14.30 h serà el torn del vermut acústic i de 13 h a 14 h es farà l'activitat infantil KinderFest-Globofest. A la tarda hi haurà el taller infantil de maquillatge Für Kinder de 18 h a 20 h i a partir de les 20 h clourà l'Oktoberfest amb música tradicional alemanya.

Pots consultar la programació íntegra aquí.

Edicions locals