El Grup Maas organitza una jornada per conèixer les seves noves flotes de vehicles per a pimes

Serà dijous 25 al Centre de Negocis Nodus de Barberà, durant tot el matí

Economia

El Grup Maas organitza una jornada per conèixer les seves noves flotes de vehicles per a PIMES
El Grup Maas organitza una jornada per conèixer les seves noves flotes de vehicles per a PIMES

El grup automobilístic Maas, que té presència a Granollers amb concessionaris Nissan i Kia (Santi Enrique i Semprocar), promou una sessió per conèixer les seves noves flotes de vehicles per a pimes.

Es tracta d'un esdeveniment adreçat a empreses en el qual hi haurà experts que descobriran les actualitzacions de les flotes i també es faran demostracions de vehicles elèctrics, híbrids endollables i GNC (gas natural comprimit). Serà dijous 25 d'octubre durant tot el matí al Centre de Negocis Nodus Barberà –carrer Mogoda 1, polígon industrial Can Salvatella, Barberà del Vallès–.

A les 9.15 h es podran fer les acreditacions, la benvinguda institucional serà a les 9.30 h i tot seguit arrencarà la presentació i l'explicació dels objectius de la jornada, a càrrec de Ramon Caus, Director Expoelectric.

Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient (Institut Català d’Energia, Generalitat de Catalunya), i Àngel López, director executiu de la Plataforma LIVE, tractaran la situació actual i futura de la flota, i les raons i incentius que els han dut a actualitzar-la. Serà de 9.40 h a 10.30 h.

De 10.30 h a 11 h es plantejarà una comparativa davant d’una flota convencional, amb els estalvis que es poden aconseguir, a càrrec de Jorge Ríos, CEO d'Etecnic (Flotes elèctriques), i Carme Castellví, CEO de Setricar (Flotes GNC).

Tot seguit hi haurà un quart d'hora de descans i fins a les 12.30 h es farà una taula rodona sota el nom de La decisió. I ara què faig per actualitzar la meva flota?. La taula serà dinamitzada per José Enrique Vázquez, president d’honor del Grup de Gestors Energètics, i es tractaran temes com Necessito un estudi o projecte energètic? –amb Jorge Rios i Carme Castellví– o Quines son les opcions energètiques, condicions i tarifes? –amb Xavier Farriols, director general Electricitat de Factor Energia, i Ignacio Cabané, delegat de Gran Consum Zona Est de Nedgia–.

També Com finanço el canvi i què interessa més, renting o leasing? –amb representants del BBVA–, La recàrrega i la instal·lació? –amb Jorge Rios i Carme Castellví–, Significa un canvi en les assegurances? –amb Marc Pratdesaba, de Serma– i Significa un canvio l’assistència i el manteniment? –amb representants del Grup MAAS–.

Finalment, de 12.30 a 13.30 h serà el torn per a l'exposició i la demostració dels nous vehicles sostenibles. Primer serà vehicle elèctric i híbrid endollable, després es provarà el vehicle de gas natural comprimit i per última es parlarà sobre l'estudi d’estalvis i viabilitat del canvi de flota.

Les places són limitades i les inscripcions s'han de fer en aquest enllaç.

Edicions locals