Leroy Merlin obre portes a Lliçà d’Amunt amb ofertes fins al 10 de desembre

La cadena de bricolatge obre a Can Montcau el dijous amb una oferta del 15% de descompte el divendres

Societat

Leroy Merlin
Leroy Merlin

Leroy Merlin obre les seves portes al parc comercial Can Montcau aquest dijous. La superfície de bricolatge s'emplaçarà en la zona de centres comercials ubicada a poca distància de la carretera C-17 del municipi de Lliçà d'Amunt.

La cadena de bricolatge disposarà de 12.000 metre quadrats de superfície en un complex on també hi haurà les empreses Lidl, Viena, Tienda Animal i Norauto.

La superfície està especialitzada en bricolatge, pintura, eines, fontaneria, ferreteria i materials de construcció, però a més disposarà d'una aula de demostracions –també per a infants-, sala de lactància, bany exclusiu infantil, sala de coworking, caixes d'autopagament i d'un aparcament amb 1.000 places, amb punts de recàrrega per a cotxes elèctric, places especials per a famílies, per a minusvàlids i per a recollides.

A més el nou Leroy Merlin tindrà servei de postvenda, una nova cafeteria, connexió wifi i un equip de 160 experts assessors.

Un gran desplegament perquè sigui més fàcil trobar el que busques entre els 29.000 productes en estoc permanent dels que disposa la superfície.

La inversió de l'empresa ha estat quantificada en 30 milions d'euros i l'espai a Can Montcau es converteix en la sisena botiga que la marca implanta en el territori català.

El dijous al matí seran els socis i familiars els que podran visitar l'emplaçament. La resta de persones interessades haurà d'esperar al divendres dia 16 per poder-lo visitar.

De la mateixa manera, durant el dia de la inauguració els productes de Leroy Merlin tindran un descompte del 15%. També hi haurà ofertes especials fins al 10 de desembre.

Edicions locals