Els mítics Frankfurts Casa Vallès i Pedralbes ja tenen botiga online

Els mítics Frankfurts Casa Vallès i Pedralbes ja tenen botiga online
Els mítics Frankfurts Casa Vallès i Pedralbes ja tenen botiga online

Prendre un respir quan es visita una ciutat gran com Barcelona és sempre necessari. I a l'hora de fer-ho, gens millor que acompanyar-ho d'un aperitiu, o millor encara, parar a prendre forces. Si parlem de llocs recomanats per fer-ho i que sempre deixen un bon sabor de boca no podem oblidar-nos de dos llocs mítics de la ciutat, el Frankfurt Casa Vallès i el Frankfurt Pedralbes.

Amb una llarga tradició a l'hora de satisfer qualsevol paladar, aquests locals es vanaglorien de servir els millors Frankfurt de la ciutat, i no és alguna cosa que diguin ells mateixos, sinó generacions de barcelonins i turistes que donen fe d'això.

Historia del Frankfurts Vallès

Va ser al 1912 quan la història comença a prendre cos, quan l'alemany Max Zander arriba a la ciutat comtal. Originalment era mestre xarcuter, i els seus productes, com les salsitxes, no eren conegudes, almenys d'aquesta forma.

Evidentment,  un dur treball el que va haver d'exercir per poder introduir els seus productes a algunes carnisseries barcelonines i a ciutadans germans que en aquells dies ja hi havia a la ciutat. Però el secret d'unes salsitxes úniques, que no tenien res a veure amb el que a Barcelona es consumia, i el bon fer de Max li va portar a establir una fàbrica.

La popularització d'aquests productes al llarg del temps va ser clau en zones on s'establien les fires, ja que es van començar a vendre en forma d'entrepans, que solucionaven d'aquesta forma una alimentació ràpida i sense massa complicacions. Això sí, sense renunciar al gust i al sabor de les coses ben fetes. Va ser la família Vallés-Romans l'artífex d'aquesta manera d'acostar un producte genuí al gran públic en Terrassa, per posteriorment expandir-se per zones costaneres i portar la salsitxa Frankfurt a l'èxit que avui és.

Juntament amb la família Lasús-Marsà, estableixen una fàbrica per produir aquests menges a qualsevol de les seves varietats: cervela, Frankfurt, Bratwurst o salsitxes morunes.

Actualment, i després de diversos canvis, Frankfurt Casa Vallés té com a proveïdor exclusiu a l'originari Max Zander, la gènesi de tot i el responsable d'un sabor que s'ha fet famós en tota Catalunya. A Casa Vallès, l'estima, l'experiència i el sabor del tradicional es conjuguen per oferir un producte únic, ben acabat i amb les màximes garanties de qualitat. Anys fent salsitxes confereixen la saviesa necessària perquè la fórmula satisfaci a tots els paladars.

Nova botiga online

A més d'això, és possible degustar aquests productes ja no solament en els 7 locals que tenen repartits per la geografia catalana, sinó pots realitzar els teus encàrrecs en línia. Sí, la botiga online de Casa Vallès és el lloc on poder triar amb calma els productes entre la seva àmplia varietat, fer còmodament la nostra compra i tenir-los llests en els 7 punts de recollida disponibles. Com pots veure, gens més senzill per poder portar-te a casa la tradició d'un comerç anyenc.

A casa Vallés han sabut adaptar-se al temps que corren, per la qual cosa la qualitat va unida a uns alts estàndards de seguretat alimentària, de tal forma que els seus productes són molt equilibrats. No solament això, persones amb algun tipus d'intolerància alimentària no es privaran de gaudir d'hamburgueses, salsitxes, botifarres o carns amb aquest toc tan especial. Perquè el sabor del tradicional s'ha unit a un equip de I +D que elaboren productes que saben com sempre, però adaptant-se a les necessitats nutricionals d'avui dia.

Si encara no coneixes la botiga online de Casa Vallés, no desaprofites l'oportunitat de fer-los un visita i comprovar per què porten tants anys fent les coses com ells solament saben: bé. Segur que estarà a la teva llista de favorits

Edicions locals