Vitaldent et regala un paraigua en la teva primera visita

Centre compromès amb la teva salut bucodental i la de la teva família

Contingut patrocinat

Vitaldent, professionals per a les dents
Vitaldent, professionals per a les dents

La clínica dental Vitaldent de Granollers, situada a la plaça Serrat i Bonastre, 10, davant de l'estació de Granollers Centre, posa a disposició dels seus pacients la tecnologia més avançada i els millors professionals de cada especialitat per oferir un tractament personalitzat que s'adapti a cada necessitat.

El centre disposa de set gabinets i dues sales d'espera, sistemes de radiografia panoràmica digital i escàner 3D. Vitaldent, a més, està sempre a prop dels pacients a través de la seva app per a mòbil, on es pot consultar la història mèdica i gestionar les visites al centre.

A Vitaldent Granollers s'hi ofereixen serveis d'implantologia, pròtesis dentals, ortodòncia per a infants i adults, carilles dentals, estètica dental, neteja dental avançada, periodòncia, endodòncia, halitosi, càries i antirroncs entre d'altres.

En aquest sentit, Vitaldent compta amb un expert grup de professionals que avalen els seus més de 25 anys d'experiència en el món de l'odontologia. La clínica està oberta de dilluns a divendres de 9 a 21 h i els dissabtes de 9 a 15 h.

Ara, a més, Vitaldent ho posa encara més fàcil i ofereix un 20% de descompte en tractaments d'implantologia Avanza+, tractaments d'ortodòncia Avanza + i estètica dental. Així mateix, el centre de Granollers regala ara als seus pacients un paraigua en la seva primera visita.

 

Vitaldent
plaça Serrat i Bonastre 10, Granollers  
Tel. 93 861 13 66 / www.vitaldent.com

Edicions locals