El Sociosanitari i residència L'Ametlla incorpora l'ozó a la bugaderia i la neteja de superfícies

El nou sistema evita l'ús dels productes químics i repercuteix en la creació d'espais més saludables

Contingut patrocinat

El Sociosanitari i residència L'Ametlla incorpora l'ozó a la bugaderia i la neteja de superfícies
El Sociosanitari i residència L'Ametlla incorpora l'ozó a la bugaderia i la neteja de superfícies

El Sociosanitari i Residència L'Ametlla del Vallès, gestionat per la Fundació Vallparadís, ha iniciat una prova pilot –en col·laboració amb l'empresa Serviproque– per incorporar l'ozó al servei de bugaderia i a la neteja de superfícies. La mesura pretén contribuir a un centre més saludable i lliure de productes químics.

L’ús de l’EcoFrog és especialment recomanable per a les persones més vulnerables com gent gran, infants o malalts amb el sistema immune alterat. En aquest sentit, el Sociosanitari i Residència L’Ametlla del Vallès acull prop d’un centenar de persones que es podran beneficiar d’aquesta millora.


El sistema produeix una descàrrega elèctrica que transforma l’oxigen en ozó, un desinfectant natural, ecològic i eficient. És un mecanisme que permet netejar tot tipus de superfícies sense fer ús de detergents, lleixius ni productes químics -sovint amb efectes nocius sobre la salut- i minimitzar-ne el seu ús en el cas del rentat de roba.

Es tracta d’una aposta en termes d’innovació i salut ja que és adequat per pells atòpiques i sensibles. A més, referma la voluntat de MútuaTerrassa envers la responsabilitat mediambiental que li atorga el fet de ser membre del Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact). En aquest sentit, mitjançant el nou sistema, s’eliminen les deixalles provinents dels envasos de productes de neteja (que sovint són de plàstic no biodegradable i d’un sol ús) i s’eviten els abocaments de productes químics contaminants.

Sociosanitari i Residència L'Ametlla del Vallès
ctra. de Llerona,s/n, l’Ametlla del Vallès
Tel.  93 843 27 86 / www.funcadiovallparadis.cat

Edicions locals