Automòbils Bertran estrena les instal·lacions per a vehicles d'ocasió

La zona s'ha ampliat 4.000 metres quadrats i s'hi podran mostrar uns 200 vehicles de totes les marques

Contingut patrocinat

Automòbils Bertran estrena les instal·lacions per a vehicle d'ocació
Automòbils Bertran estrena les instal·lacions per a vehicle d'ocació

Avui, divendres (19 h), el Grup d'Automòbils Bertran inaugurarà les noves instal·lacions de la campa de vehicle d'ocasió al km 25,5 de la N-152a de Granollers, tot coincidint amb la tercera edició del KM0 CARS FEST, un esdeveniment de referència a la comarca en el qual els clients trobaran una gran oferta de vehicles semi nous i d’ocasió amb condicions especials.

A les 19.30 h, el president del Grup d’Automòbils Bertran, Josep Bertran, i el director general del Grup d’Automòbils Bertran, Aureli Galán, tallaran la cinta inaugural.

La inversió feta pel Grup Bertran és un gran pas endavant en la seva aposta pel cotxe Km0, semi nou i d'ocasió, de manera que es referma com tot un referent al Vallès. S'inaugura un nou espai dotat perquè el visitant pugui gaudir de més de 200 vehicles de totes les marques. S'ha ampliat la zona fins a més de 4.000 metres quadrats, de manera que té més espai entre els vehicles exposats, noves oficines d'atenció al client, corredoria d'assegurances i finançament a mida.

Edicions locals