FecunMed fa estudis gratuïts de fertilitat fins al 31 d'agost

El centre de reproducció assistida està situat a l'edifici de La Mútua

Contingut patrocinat

FecunMed fa estudis gratuïts de fertilitat fins al 31 d'agost
FecunMed fa estudis gratuïts de fertilitat fins al 31 d'agost

FecunMed, situat a l'edifici de La Mútua de Granollers, és un centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat.

Està homologat pel Departament de Salut i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya per a la realització de tècniques de reproducció humana assistida. Des de 2017 forma part del grup Eugin, grup de reproducció assistida de referència a Catalunya i Europa, fet que reforça la missió d'oferir un servei excel·lent, de qualitat i de proximitat als pacients.

El centre ofereix tractaments altament especialitzats i de forma exclusiva, ja que la seva única finalitat és l'estudi, el diagnòstic i el tractament de l'esterilitat i la infertilitat.

Per aquest motiu FecunMed està format per un equip multidisciplinari preparat específicament i constituït per professionals amb llarga experiència en els camps de la ginecologia, andrologia, biologia de la reproducció, anestèsia, infermeria, consell genètic i suport psicològic.

Disposen de l'equipament i dels coneixements per aplicar qualsevol de les tècniques diagnòstiques i terapèutiques existents en el camp de la reproducció humana.

Ara, fins al 31 d'agost, sou a temps de  fer el vostre estudi de fertilitat amb totes les proves integrades sense cap cost: exploració ginecològica, ecografia 3D uterina, seminograma (en cas de parella masculina) i valoració per part de l'expert.

Aprofiteu aquests darrers dies de promoció i passeu a visitar-vos per l'equip especialista en fertilitat i reproducció assistida de FecunMed de Granollers.

 

FecunMed
Edifici Mútua de Granollers, 3a planta, plaça Pau Casals, s/n, Granollers
Tel. 93 861 18 28 - www.fecunmed.com

Edicions locals