L'Hotel Ciutat de Granollers renova les instal·lacions

Més de 37.000 comensals van tastar l'any passat els plats del xef Ramon Romeu

Contingut patrocinat

L'Hotel Ciutat de Granollers renova les instal·lacions
L'Hotel Ciutat de Granollers renova les instal·lacions

Aquest estiu, el Restaurant City de l'Hotel Ciutat de Granollers ha estrenat arquitectura. L'espai, que ocupa la mateixa superfície i ubicació, s'ha dissenyat amb criteris que són avui tendència a Europa.

La simplicitat, l'ús de materials nobles i la confortabilitat dels clients es fa evident en un únic volum que aplega restaurant i cafeteria, tots dos oberts al gran finestral abocat a la terrassa de l'hotel, on encara llueix el verd exuberant del fullam de les moreres.

A més de les millores estètiques, la reforma ha incidit en la gestió de l'ambient sonor i visual amb l'aplicació de materials nobles com la fusta, la ceràmica i el vidre.

A més, el concepte de taula sense estovalles i tovallons de paper reciclat redueix significativament l'impacte ambiental de l'establiment.

El restaurant va atendre el 2018 més de 37.000 comensals entre dinars i sopars, i quasi 60.000 serveis de bar i cafeteria. Dades que confirmen que l'establiment és una destinació molt ben valorada per la seva gastronomia, que dirigeix el xef Ramon Romeu des de fa 25 anys.

Hotel Ciutat de Granollers
Carrer Turó d'en Bruguet, 2, Granollers
Tel. 93 879 62 20 - www.hotelciutatgranollers.com

Edicions locals