L'Escola Rase, de Cardedeu, obre una porta al futur

El centre ajuda a construir un futur singular per a cada alumne

Contingut patrocinat

L'Escola Rase de Cardedeu iniciarà el curs escolar el pròxim 12 de setembre després d'uns mesos d'adequació dels espais. La matrícula es manté oberta per iniciar el curs amb la màxima activitat i amb l'objectiu de crear una escola gran entre tots des del primer moment.

L'objectiu del centre educatiu és oferir un model que respongui a la singularitat de cada alumne potenciant el descobriment de les seves capacitats des de la pròpia curiositat i motivació.

Els alumnes seran els protagonistes del seu aprenentatge, desenvolupant competències emocionals com la flexibilitat, l'adaptabilitat, la creativitat, el pensament crític, la cooperació i la comunicació entre d'altres. Igualment, l'Escola Rase vol crear futures persones adultes que siguin capaces de generar canvis positius en el seu entorn.

El centre compta amb una sola línia per curs, amb un màxim de 16 nens i nenes per aula, fet que permet atendre la singularitat de cada infant, i segueix el model d'aprenentatge STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts &Maths), de manera que innova pedagògicament mitjançant un procés d'aprenentatge vivencial i significatiu; activant la curiositat, la creativitat, l'anàlisi i el treball en equip.

Els espais i recursos estan adaptats, amb el màxim aprofitament per a la comunitat educativa, i el pla d'estudis és trilingüe –50% d'hores en anglès, 25% en català i 25% en castellà–.

L'Escola Rase garanteix l'atenció individualitzada i facilita la comunicació entre la família i l'escola per seguir en tot moment el procés de maduració i d'aprenentatge dels alumnes. Una escola oberta i pròxima receptiva a les necessitats de les famílies.

Escola Rase
Carrer Campmajor, 9, Cardedeu
www.escolarase.cat - [email protected]

Edicions locals