Arrels, el restaurant de l'Hotel Atenea Vallès

Esmorzars i sopars exquisits en un espai modern i acollidor

Contingut patrocinat

Arrels, el restaurant de l'Hotel Atenea Vallès
Arrels, el restaurant de l'Hotel Atenea Vallès

L'Hotel Atenea Vallès celebra dissabte, d'11 a 14 h, una jornada de portes obertes al restaurant Arrels, un espai modern i acollidor, excel·lentment decorat, que ofereix esmorzars saludables al matí i sopars exquisits al vespre.

En esmorzars, Arrels ofereix una àmplia carta, servida tipus bufet, pensada per a tots els públics i edats: carta healthy, pastissos casolans i productes típics locals, a més d'esmorzars divertits i saludables per als més petits, sempre envoltats d'amplis finestrals amb llum natural.

Per a l'hora de sopar, el restaurant obre cada dia de 19.45 a 22.30 h, i cada setmana presenta un menú amb una carta exquisida i elaborada, amb productes locals i de mercat.

Arrels, situat en una plaça tranquil·la i enjardinada del centre de Granollers, entre els carrers Aragó i Magallanes, també admet reserves per a grups per fer-hi sopars, presentacions o reunions d'amics, empreses i familiars.

Igualment, l'espai també disposa d'una zona de lounge&bar, un vestíbul modern i tranquil per degustar l'àmplia carta de còctels i destil·lats, abans o després de sopar; així com una terrassa en què, durant els mesos de primavera i estiu, s'hi pot gaudir d'un ampli bufet per esmorzar i d'una exquisida carta de cuina mediterrània als vespres.

Finalment, l'Hotel Atenea ofereix un servei per a celebracions, banquets i esdeveniments, siguin per a particulars o per a empreses.

Qui vulgui descobrir tot el que ofereix el restaurant de l'Hotel Atenea Vallès pot assistir a la sessió de portes obertes de dissabte, per a la qual cal confirmar l'assistència a [email protected].

Arrels Restaurant. Hotel Atenea Vallès
Carrers Magallanes-Aragó, s/n, Granollers
Tel. 93 879 48 20 - www.aparthotelateneavalles.com

Edicions locals