'It Chapter 2', l'esperat èxit de taquilla per Halloween

El pallasso més terrorífic del cinema torna a la gran pantalla

Contingut patrocinat

'It Chapter 2', l'esperat èxit de taquilla per Halloween
'It Chapter 2', l'esperat èxit de taquilla per Halloween

Mític, de malson i misteriós, el pallasso Pennywise ha tornat. La segona i última part de l'adaptació cinematogràfica del treball de Stephen King, It, torna per perseguir les habitacions fosques i promet un espectacle dantesc des del passat mes de setembre. No hi ha dubte que el pallasso terrorífic serà molt present entre les disfresses per a Halloween (disfraces para Halloween) durant aquesta temporada.

L'èxit d'It

Amb gran èxit el 2017, It aconsegueix actualitzar-se. Adaptada fidelment de la novel·la de culte de terror de Stephen King, la pel·lícula va arribar al capdamunt del món de la taquilla. L'elenc estava format principalment per actors joves poc coneguts pel públic.

El càsting d'It Chapter 2, per la seva banda, compta amb el talent d'un elenc de cinc estrelles reconegut en el món cinematogràfic, compost per Jessica Chastain, James McAvoy i Bill Harder, que encarnen els personatges convertits en adults. Bill Skarsgard reprèn el seu paper de Pennywise, presumiblement el pallasso més aterridor de la història del cinema.

El capítol 2

Han passat 27 anys des dels esdeveniments traumàtics de Derry. Després del club Duds, l'associació de nens víctimes de Pennywise ha enfrontat i repel·lit al sinistre pallasso. Però ha tornat. Els vells amics, separats pel temps, han de reformar la seva aliança per enfrontar el mal absolut per última vegada, arriscant les seves vides i el seny.

Ara adults, tots els membres del Club han abandonat la petita ciutat per guanyar-se la vida. No obstant això, quan s'informa que hi ha nous nens desapareguts, Mike, l'únic que queda en el grup, els demana a altres que s'uneixin a ell. Traumatitzats per la seva experiència del passat, han de dominar les seves pors més profundes per aniquilar el terror d'una vegada per totes. Primer, però, s'hauran d'enfrontar al pallasso, qui s'ha tornat més perillós que mai.

Què se n'espera, de la pel·lícula?

La primera part va presentar la mitologia d'aquesta entitat malvada en crear un fort vincle amb aquest grup de nens amb múltiples ferides que s'enfronten a una criatura tan enigmàtica com repugnant. En aquesta segona part, se'ns promet una conclusió èpica en una pel·lícula que dura al voltant de 2 hores i 45 minuts. Carregada d'emocions i hectolitres de sang! L'espera és genial: és per confirmar d'una vegada per totes que Pennywise és el coco més demoníac de tots els temps. ¿Els fracassos finalment s'alliberaran del pes del destí en derrotar aquest monstre que sembla invencible?

Una pel·lícula per pensar

Han passat 2 anys des que els fanàtics d'It esperen el llançament de la segona entrega de l'adaptació innovadora de la pel·lícula de Stephen King. Els primers dies de setembre, Andy Muschietti i el seu pallasso bufó infantil van tornar als cinemes. Veredicte? A Derry, 27 anys després dels esdeveniments traumàtics del primer xoc, els joves perdedors van créixer bé. Convertits en adults, els membres del club Duds reformaran la seva aliança per lluitar d'una vegada per totes amb Pennywise.

Els protagonistes ofereixen una actuació convincent, que il·lumina la pel·lícula en les seves parts més traïdores. Bill Skarsgard, un cop que l'efecte de la sorpresa va passar i tot i la iteració de les seqüències de terror, té èxit sense atemorir als espectadors.

Amb tot, el defecte més gran d'It Chapter 2 potser és la durada. El director estén la història per complir amb les especificacions una mica massa; però continua sent una seqüela efectiva. Amb interpretació ordenada, crits garantits, aparences de pallasso que faran suar a més d'un, It 2 ​​és un bon entreteniment. Una cosa és certa, Pennywise, el pallasso ballarí, portarà els malsons a la taquilla cinematogràfica.

Edicions locals