L'Escola Pia organitza a Caldes de Montbui la cursa Pia&Go

Els beneficis seran per a projectes d'inclusió social d'infants i joves en risc d'exclusió

Contingut patrocinat

L'Escola Pia organitza a Caldes de Montbui la cursa Pia&Go
L'Escola Pia organitza a Caldes de Montbui la cursa Pia&Go

El diumenge 27 d’octubre, l’Escola Pia de Catalunya organitza una cursa solidària al parc de Can Rius de Caldes de Montbui. Enguany se celebra la tercera edició d’aquest esdeveniment (cursa Pia&Go) que espera reunir més de 1.500 persones entre participants, visitants i organitzadors. La cursa és oberta a qualsevol persona que vulgui col·laborar-hi.

La recaptació es destinarà als diversos projectes d’acció social vinculats a l’Escola Pia de Catalunya. Entre les 20 escoles, les tres fundacions –Fundació Servei Solidari, Fundació Educació Solidària i la Fundació Benallar–, els moviments de lleure i la comunitat religiosa, Escola Pia de Catalunya recull diversos programes que treballen en pro de la integració social tant en l’entorn més proper com en projectes internacionals.

En concret, aquest any, a través del lema Si tu corres, correm totes, es pretén donar suport a infants i joves en risc d’exclusió social. La Vila permetrà fer de punt de trobada dels participants i mostrar projectes d’acció social que es duen a terme des de l’Escola Pia. La PIA & GO és un esdeveniment transversal que reuneix tota la comunitat d’Escola Pia de Catalunya i obert a tothom, on aportar un granet de sorra a través de l’esport.

Alumnes, famílies, antics alumes, educadors, voluntaris i veïns poden sumar-se a la iniciativa, participant en qualsevol de les dues curses (15 km o 5 km), o de les activitats socials i culturals programades que hi haurà a l’espai de La Vila. També s'hi pot participar fent una donació a través del web.

Escola Pia de Catalunya
ronda Sant Pau, 80 - Barcelona
Tel. 93 441 00 04 - www.piaandgo.escolapia.cat

Edicions locals