Linkbig organitza experiències nadalenques 100% personalitzades

La panera de Nadal per a les organitzacions amb ànima

Contingut patrocinat, Aparador

Linkbig organitza experiències nadalenques 100% personalitzades
Linkbig organitza experiències nadalenques 100% personalitzades

Moltes organitzacions aprofiten les festes nadalenques per reconèixer i agrair l'esforç dels seus empleats al llarg de l'any, mimetitzant el que es viu en les llars per aquestes dates, on se celebra i s'expressa l'amor amb reunions i regals. La societat, així com el capital humà de les organitzacions, ha evolucionat. La panera típica de Nadal ja no és suficient per a satisfer les expectatives dels professionals.

Saps què demanen els treballadors a les seves empreses? Actualment, es prefereixen alternatives més funcionals i pràctiques que generen experiències vitals. Ara, la clau per encertar en els incentius nadalencs està en l'actualització i la personalització. Adapta els incentius nadalencs als nostres temps. Fes el Nadal més senzill. Regala sense equivocar-te.

Per què en el teu equip es reforci el compromís, es potenciï el sentit de pertinença, s'elevin la motivació i el rendiment, es reconegui i perpetuï la implicació, augmenti la fidelitat a l'organització, es percebi el teu agraïment al seu esforç al llarg de l'any, i perquè tots els participants siguin actors principals de l'experiència d'aprenentatge i constructors de coneixement.

A treballadors més contents, millors resultats.

Consulteu el nostre vídeo!

LINK BIG
Ctra. C-17, km 27, edifici Leiro, Centre de Negocis Concentre
L’Ametlla del Vallès - www.linkbig.cat
Tel. 639 13 56 89 / 696 05 37 55

Edicions locals