Per Nadal (anar a dalt), cal primer anar endins

Això és el Linkbig et desitja aquest Nadal (i sempre!); que vagis endins

Contingut patrocinat, Aparador

Per Nadal (anar a dalt), cal primer anar endins
Per Nadal (anar a dalt), cal primer anar endins

Sí. Durant dècades ens han venut, i ens hem cregut, que per anar a dalt; aconseguir una vida plena, exitosa, rellevant; siguin quins siguin els conceptes particulars d'aquests adjectius, calia enfocar-nos cap enfora. Calia fer, fer, fer. Per obtenir i tenir. Omplir de fora cap a dins.

Pressuposant així que el dins estava buit. I resulta cada cop més evident que la societat actual està començant a comprendre l'absurditat d'aquestes creences. I ho fa a través de l'experimentar una epidèmia de patiment i estrès, de vertiginoses crisis de buit interior i d'una impacient i alhora honesta plaga de busca de sentit vital. I davant d'aquest escenari, som moltes les persones que ens hem sentit perdudes i amb manca de coneixement i eines per gestionar-ho.

La vocació i missió de Linkbig és acompanyar les persones (dins i fora de les organitzacions) a gestionar les seves emocions, entrenar la ment, obrir consciència i despertar l'ànima. I per això el seu mètode s’anomena Soul Working. I també per això, de l’observació dels majors reptes individuals i col·lectius, Linkbig ha creat uns programes formatius de 8 setmanes que donen eines reals i pràctiques perquè t'hi enfrontis. Són l'autolideratge –liderar-se un mateix per liderar la pròpia vida–; el do de la sensibilitat (programa per a persones altament sensibles (PAS)–; viure una separació conscient amb final feliç; i iniciació al mindfulness.

Expliqueu a Linkbig què necessiteu i us aconsellaran quin programa és el més adient per a vosaltres. Inicien les sessions al gener! Deixeu de posposar-vos! Regaleu-vos anar endins, per anar a dalt!

CONSULTORIA I ESCOLA DE PERSONES LINKBIG
Ed. Leiro, Centre de Negocis Concentre, km 27, C-17 / l'Ametlla del Vallès
Tel. 639 135 689 / www.linkbig.cat / [email protected]

Edicions locals