Mar Lugué, l'assessoria d'imatge integral

Perruqueria i maquillatge personalitzats per a cada núvia

Contingut patrocinat, Aparador

Mar Lugué, l'assessoria d'imatge integral
Mar Lugué, l'assessoria d'imatge integral

A l'assessoria d'imatge integral Mar Lugué recomanen sempre a la núvia allò que millor li escau, independentment que estigui de moda o no. El seu sistema de treball és fer una primera entrevista i fer una planificació des que se sap la data de l'esdeveniment. És de vital importància si se celebrarà de dia o de nit.

En la primera trobada fan un estudi morfològic de visagisme, per així poder complir amb les necessitats i l'estil de la núvia, tant per al pentinat com per al maquillatge.

Han de de conèixer l'estil del vestit, el tipus d'escot i el color, així com l'alçada de la núvia. Un mes d'antelació és necessari per fer les proves i poder planificar els tractaments necessaris perquè els cabells i la pell estiguin resplendents el dia més important de la seva vida.

La dedicació de Mar Lugué al client va unida a la cura de la salut i el medi ambient, i utilitza per a tots els seus tractaments capil·lars productes orgànics i vegans.

A Mar Lugué aposten per tractaments de bellesa sostenible, com ara envasos biodegradables o reutilitzables en diferents casos. La bellesa es pot practicar de manera saludable, ètica i sostenible.

A Mar Lugué et conviden a invertir el teu temps en un lloc tranquil, afable, de tracte personalitzat, on t'escoltaran i atendran les teves necessitats amb cura. I ja només queda dir: que visquin els nuvis!

Perruqueria, estètica i assessoria d'imatge Mar Lugué
c. Verge de Núria, 42 - Vilanova del Vallès
www.marlugue.com

Edicions locals