Condicions excel·lents de venda i lloguer a Rivas Gran Habitat

La firma té 20 anys d'experiència en el sector immobiliari

Contingut patrocinat, Aparador

Condicions excel·lents de venda i lloguer a Rivas Gran Habitat
Condicions excel·lents de venda i lloguer a Rivas Gran Habitat

Rivas Gran Habitat té l'oficina en ple centre de Granollers, al costat de la plaça de la Corona i l'Escola Pia, cantonada amb carrer Navarra. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la immobiliària, ofereix les millors condicions de compra, venda o lloguer del seu hàbitat. Són els més ràpids en vendre l'habitatge, valoren el seu immoble al millor preu del mercat i, si té pressa en vendre'l, l'hi compren.

Treballen amb seriositat i transparència per oferir constància i dedicació als clients. Amb un servei personalitzat, busquen solucions a mida en funció de les necessitats de cada client.

A més, posen a l'abast dels clients un reportatge fotogràfic per treure el màxim valor del seu pis i accelerar la venda, així com disposen de servei de Home Staging –redecoració– i valoracions gratuïtes, tramitació d'hipoteques, de cèdules d'habitabilitat i certificats energètics, peritatges judicials, gestió postlloguer, assegurances, control de morositat de llogaters, inversions, tramitació d'herències i departament jurídic propi.

El departament d'arquitectura i enginyeria ofereix projectes a mida i reformes integrals, amb pressupost sense compromís i al millor preu. Rivas Gran Habitat, la immobiliària de confiança a Granollers.

Rivas Gran Habitat
c. Barcelona, 126 - Granollers
Tel. 93 181 82 96 - www.rivasgranhabitat.com

Edicions locals