Claus per triar on viure a Barcelona

Aparador

Claus per triar on viure a Barcelona
Claus per triar on viure a Barcelona

Triar una zona per viure pot ser una decisió important que requereix dedicar-hi temps sobretot si volem fer-ho en una ciutat com Barcelona on hi propietats residencials per tots els seus racons.

Les propietats a Barcelona són un dels seus forts i és el que permet a molta gent viure en aquesta meravellosa ciutat. No obstant això, hem de tenir clar el que volem perquè no és el mateix una propietat al centre de la capital catalana que una vila als afores gaudint del luxe de Barcelona.

Si estàs pensant anar a viure a Barcelona et proposem unes claus que segur et ajudar a escollir la zona més adequada per a tu.

Com escollir la millor zona de Barcelona per viure

Hi ha diversos aspectes que has de tenir en compte per escollir entre totes les zones i propietats a Barcelona ja que cadascuna pugui aportar uns punts positius i altres negatius. Amb aquestes claus trobaràs quins tenen més pes per a tu i podràs escollir amb més facilitat.

Tranquil·litat per viure

La ciutat de Barcelona és coneguda per ser dinàmica i molt cosmopolita que ofereix un gran espai d'oci diari i nocturn. Tot i això també pots trobar propietats a Barcelona en zones residencials més tranquil·les com és el cas de la Zona Alta. Aquí es troben barris coneguts pel seu luxe a Barcelona com Pedralbes o Sarrià-Sant Gervasi.

Preu per metre quadrat

Fixar-se en el preu per metre quadrat de les propietats a Barcelona pot ser un bon filtre a l'hora de decidir on viure, encara que cal tenir en compte que són dades que varien cada any encara que pot ser una orientació vàlida.

Els barris més econòmics són: el barri de Ciutat Vella i el de Gràcia. Per la seva banda, els barris de luxe a Barcelona són els habitatges de Eixample i Les Corts.

Si el que realment busques és gaudir de l'autèntic luxe a Barcelona, la teva opció perfecta és buscar entre les propietats de la zona de Pedralbes. Aquí un habitatge pot arribar als 10 milions d'euros i fins i tot els 20.

Accés als serveis

L'accés a serveis com biblioteques, col·legis, centres de salut, transport públic etc. És una de les qüestions que no t'ha de preocupar ja que la majoria de les propietats a Barcelona estan molt ben equipades en aquesta matèria.

No obstant això, sí has de saber que la zona de Ciutat Vella és una zona molt turística i encara que és on més serveis hi ha d'aquest tipus, es tracta del centre de la ciutat on més massificació de turisme hi ha pel que també hi ha serveis destinats a aquest públic.

Tipus d'habitatge

És una de les qüestions més importants que has de plantejar-te. Si busques una casa gran i de luxe a Barcelona el millor és acudir a zones com a Zona Alta, Les Corts o Gràcia, on predominen propietats com xalets, cases, villes etc.

Per contra, si busques un habitatge més petit l'ideal són les zones de l'Eixample o Ciutat Vella on trobaràs apartaments, àtics, lofts etc.

Aquestes són algunes de les claus que poden ajudar-te a escollir la millor zona per viure a Barcelona, encara pots valorar altres coses com la proximitat a la mar o la connexió de carreteres.

No obstant això, no et preocupis per trobar un bon habitatge, hi ha una infinitat de propietats a Barcelona increïbles en totes les zones.

Edicions locals