La Comarca, tot en ferreteria per a la llar

Guants, mascaretes i gel higienitzant a la botiga online i a domicili

Aparador

La Comarca, tot en ferreteria per a la llar
La Comarca, tot en ferreteria per a la llar

A la Ferreteria la Comarca, situada al carrer Sant Jaume 102 de Granollers, hi trobareu tot allò que necessiteu en pintures, ferreteria, llar i jardí. També disposen de tota mena de guants professionals, gel higienitzant i mascaretes en estoc que podeu reservar online o per telèfon, o bé encarregar-ho per rebre-ho a domicili.

També hi trobareu màquines per tallar els cabells i petits electrodomèstics, així com, evidentment, tota mena d'eines, maquinària, estris de cuina i bany, il·luminació i material elèctric o per al jardí, entre d'altres. La millor qualitat de la Ferreteria la Comarca, amb una llarga trajectòria a la ciutat, és el seu servei, ràpid i eficient, com correspon als temps actuals.

A la botiga online també hi podreu adquirir la immensa majoria de productes amb un servei estimat d'entre 48 i 72 hores per rebre'ls còmodament a l'adreça que decidiu. A més, si cal, el seu sistema de devolucions, és fàcil i intuïtiu. La botiga de Granollers està oberta de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

Ferreteria La Comarca

carrer Sant Jaume, 102 · Granollers

Tel. 93 870 78 64 · www.ferreterialacomarca.com

Edicions locals