Sorea col·labora amb un assaig clínic contra la Covid-19

La companyia donarà 1 euro per cada nou usuari de factura digital

Aparador

Sorea col·labora amb un assaig clínic contra la Covid-19
Sorea col·labora amb un assaig clínic contra la Covid-19

Sorea, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, ha iniciat una campanya a través de la qual donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que passi de la factura en paper a la factura digital. Així, la companyia contribueix a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la recerca, alhora que fomenta la conscienciació ambiental.

A Catalunya, prop d'un milió de persones encara reben la factura de l’aigua en paper. Amb el missatge Un gest per lluitar contra la Covid-19, Sorea anima els seus usuaris a fer el pas definitiu i, sense cap cost, rebre la cor-respondència de manera digital.

Sorea farà el donatiu a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hos-pital Universitari Germans Trias i Pujol.

A més, la campanya també consciencia sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, amb un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. Per facilitar el tràmit als usuaris, Sorea ha redissenyat el web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari rep les factures i la correspondència al correu electrònic.

L’any passat Sorea i les seves filials van signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja en virtut del qual les dues companyies destinaven un euro al Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja per cada usuari que sol·licités rebre la factura de forma digital. La campanya es va tancar el 29 de febrer amb 35.200 altes a la factura digital, equivalents a 35.200 euros donats a l'organització humanitària.

Sorea
avinguda Sant Esteve, 67 · Granollers
Tel. 93 495 35 40 · www.sorea.cat

Edicions locals