Sense cervell no hi ha orgasme

Controlar la nostra ment ens facilitarà la nostra resposta emocional i obtenir plaer

Contingut patrocinat, Aparador

Sense cervell no hi ha orgasme
Sense cervell no hi ha orgasme

L'orgasme continua sent per a moltes persones un tema bastant complex. Aconseguir un orgasme, més d'un, o controlar-los és un misteri per a algunes persones. Abans de continuar llegint l'article hem de tenir clara una cosa molt important: el cervell és imprescindible per a poder gaudir plenament d'un orgasme. 

Lovesexing, botiga eròtica de Barcelona, rep cada dia clients que busquen joguines sexuals, lubricants o gels que els ajudin a millorar les seves relacions sexuals, incrementant les sensacions de plaer i aconseguint orgasmes de noves maneres. Rescatarem algunes idees i consells que Lovesexing ens deixa per a entendre com funciona el nostre cos i com aconseguir així més fàcilment arribar a l'orgasme.

EL PLAER ÉS UNA PERCEPCIÓ
Ens posarem una mica científics i, aclarirem primer de tot, que el plaer que sentim durant el sexe no està en els nostres genitals, sinó en el nostre cervell. Encara que sentim que aquest plaer està localitzat en els nostres òrgans sexuals, és el cervell l'encarregat de generar-lo i fer possible que ho puguem sentir.

ABANS I DURANT UN ORGASME
Però, què ocorre en el nostre cervell abans i durant un orgasme? Els camins per a aconseguir l'orgasme són molt variats i quan aquest succeeix es veuen implicats un gran nombre de neurotransmissors i l'oxigenació del nostre cervell augmenta. Existeix un cicle de la resposta sexual que té 5 fases: el desig, l'excitació, la meseta, l'orgasme i la resolució. El desig ens pot arribar de moltes maneres: un pensament, alguna cosa que veiem o potser, un frec que sentim o un petó que donem. En aquest moment, el nostre cervell comença a alliberar dopamina, afectant a la nostra resposta emocional i a la capacitat d'experimentar dolor o plaer. Quan comença l'excitació, el cervell envia sang als genitals, augmenta la freqüència cardíaca i respiratòria i, el sistema nerviós envia senyals de satisfacció al cervell. Abans de l'orgasme, s'activen les zones cerebrals associades a la recompensa i el nostre cervell bloqueja qualsevol sensació de dolor, només busca rebre plaer. L'orgasme és processat en el cervell, alliberant substàncies químiques com l'oxitocina, la vasopressina, la prolactina o la norepinefrina.

LA NOSTRA MENT DURANT LES RELACIONS
Si sabem que tot està en el cervell, hem d'utilitzar aquesta informació perquè jugui al nostre favor. Controlar la nostra ment per a poder controlar els nostres orgasmes. Com? Durant les relacions sexuals has d'estar relaxat/a, sense pensar en res, deixar que el teu cos sigui qui vagi a buscar el plaer i evitar frustrar-lo amb pensaments negatius o allunyats del present. Gaudeix de cada moviment, cada sensació, juga amb la masturbació, la penetració o el sexe oral, sense pensar absolutament en res. D'aquesta manera, coneixeràs millor el teu cos i gaudiràs molt més del sexe i de l'orgasme. Realitzar meditació, ioga o practicar sexe tàntric pot ajudar-te a l'hora d'intentar alliberar la teva ment durant el sexe.

AFEGEIX DOBLE RACIÓ DE PLAER
Per descomptat, és important deixar a un costat els tabús i provar coses noves que et facin no deixar de descobrir-te en el terreny sexual. Estimula al teu cervell per a provocar el desig i l'excitació. Disfressar-te, connectar amb jocs sexuals, utilitzar succionadors, masturbadors, lubricants o dildos són sempre una bona opció per a descobrir nous camins cap al clímax.

Edicions locals