Peugeot Eutrasa ofereix descomptes especials durant els Lion Days

Del 15 al 31 de març, el concessionari oficial Peugeot Eutrasa, de les Franqueses del Vallès, ofereix ofertes exclusives i limitades durant els Lion Days

Contingut patrocinat, Aparador

Peugeot Eutrasa ofereix descomptes especials durant els Lion Days
Peugeot Eutrasa ofereix descomptes especials durant els Lion Days

Fins al 31 de març Eutrasa, concessionari oficial de Peugeot a les Franqueses del Vallès, ofereix ofertes exclusives i limitades durant els Lion Days. Una promoció que coincideix amb la presentació fa pocs dies del nou logotip que ha estrenat la històrica marca del lleó.

Durant aquests dies, Eutrasa proposa estalvis de fins a 7.700 euros en vehicles nous, condicions irrepetibles en vehicles seminous i un 2x1 en pneumàtics en el servei postvenda. Consulteu les condicions de la promoció a www.eutrasa.com.

NOVA IDENTITAT DE MARCA
Peugeot, marca degana de la indústria automobilística en actiu, presentava a finals de febrer el nou logotip, un escut guarnit amb un magnífic cap de lleó. És l'onzè logotip de la marca des de l'any 1850 i neix amb la voluntat de modernitzar la imatge de la marca en sintonia amb la modernització dels seus models, amb un disseny modern, tecnològic i elegant. El treball de Peugeot en la darrera dècada ha donat com a resultat l'obtenció de l'"International Van of the Year" amb els models e-Expert (2021) i Partner (2019) i tres "Car of the Year", amb el 308 (2014), el 3008 (2017) i el 208 (2020). I una gamma electrificada tant en turismes com en vehicles comercials, amb l'objectiu d'esdevenir la millor marca generalista d'alta gamma. Peugeot vol oferir als seus clients una experiència de conducció única a través del llançament, aquest any, d'una nova gamma de vehicles que inaugurarà el nou 308.

PEUGEOT EUTRASA
Catalunya, 39 · Les Franqueses
www.eutrasa.com
93 849 41 00

Edicions locals