Link Big organitza un curs en línia i també presencial d'autolideratge

Eduard Barri, expert en teràpies i acompanyament de líders empresarials, dirigeix el programa que es pot consultar a www.linkbig.cat

Aparador

Eduard Barri, en una de les sessions que imparteix
Eduard Barri, en una de les sessions que imparteix

"Sigues el protagonista de la teva vida: transforma't en el teu jo autèntic". Amb aquesta premissa, l'empresa Link Big, que es defineix com a escola de persones i que centra la seva activitat en la formació d'organitzacions i també a títol individual, ha programat un curs vivencial d'autoconeixement que es podrà seguir en línia o bé de manera presencial. L'objectiu és aprofundir en l'autoconeixement vivencial i en "ser realment qui vols ser" a través de l'autolideratge. El programa complet, els preus i les inscripcions es poden fer al web linkbig.cat.

Al capdavant d'aquest programa hi són Eduard Barri, responsable de Link Big, empresa que des de 2015 ha acompanyat en el procés de transformació personal a centenars de persones, i el seu equip conformat per psicòlegs, pedagogs i coachs, entre altres perfils professionals. Si esteu interessats/des a seguir el curs en línia la cita és l'1 d'octubre de 18 a 21 h i per al curs presencial, el 25 de setembre de 10 a 14 h. Link Big desenvolupa esdeveniments i cursos formatius encaminats a l'autoconeixement des de disciplines com la psicologia, la psicoteràpia, el coaching, la neurociència, la pedagogia o la filosofia.

El curs us permetrà deixar enrere el "fals jo" per endinsar-vos en el jo volgut i veritable; conèixer poderoses estratègies avalades per la neurociència per transformar la ment, el cos, el cor i l'ànima. Propiciar un canvi que només serà possible si canviem la manera de pensar, de sentir i d'estar en el món.

Link Big ha acompanyat des de 2015 a centenars de persones en el seu camí de transformació personal i assumpció del lideratge

Eduard Barri té una vasta formació com a coach professional certificat; és facilitador de sistemes d'autoconeixement registrats com Points of you, Six Thinking Hats, Kaos vs. Control, Lego Serious Play; és instructor en mindfulness; màster expert internacional en coaching (especialitzat en coaching d'equips); és psicosocioeconomista, psicoterapeuta en anàlisi transaccional, brainspotting, codependència i estrès postraumàtic. També és màster en Direcció bancària i finances i en Comerç Internacional i durant 25 anys ha estat en càrrecs de direcció en el sector de la banca.

Des de Link Big asseguren que "el veritable líder és aquell que sap liderar-se a ell mateix (self-leadership), que viu la vida dissenyant i creant, responent en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l'elecció, la intenció, la gratitud, l'equanimitat, la lògica pura, la humilitat, la noblesa, la passió, la il·lusió, el valor, la determinació, el coratge... des de la ferma voluntat, aportant el que té, oferint les ganes d'aprendre constantment en el seu viatge".

Link Big també du a terme altres cursos com El do de la sensibilitat, La separació conscient amb un final feliç (perquè un procés d'aquestes característiques no estigui marcat per la ràbia, el ressentiment o el despit), iniciació al mindfulness o el curs Processos de transformació personal per aquelles persones que es vulguin deixar guiar pel seu líder interior i experimentar una vida amb autenticitat, certesa, satisfacció, serenor, plenitud, passió i entusiasme.

LINK BIG - www.linkbig.cat
Eduard Barri / 639 135 689
[email protected]

Edicions locals