Les millors activitats per realitzar a Barcelona aquesta temporada

Cultura, Aparador

Ara que arriba la tardor i les responsabilitats, moltes vegades no sabem què fer per a trencar la rutina i eixir de la nostra zona de confort. Si estàs buscant plans originals per a dur a terme a Barcelona, ací et proposem uns quants. Que hàgem tornat al treball i a les classes no té perquè suposar que no puguem gaudir de la nostra vida d'oci tant com en les vacances d'estiu. Agafa paper i llapis que parlarem sobre les millors activitats a Barcelona!

PLANS A BARCELONA

Catalunya en Miniatura

Eres dels quals gaudeix fent turisme? Et proposem una forma diferent de conéixer la regió: descobreix els monuments més emblemàtics de Catalunya en el diminut univers de Catalunya en Miniatura. En aquest parc temàtic coneixeràs els secrets de les principals ciutats del territori català gràcies la seua increïble exposició de maquetes, declarat d'Interés Turístic Nacional.

Aquest espectacular recorregut constitueix un mapa de 25 mil metres de realitat a través del qual podràs conéixer la geografia, l'arquitectura i la cultura de Catalunya. Els edificis més famosos de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona recreats en fusta: la Sagrada Família, el Camp Nou, el Monestir de Sant Pere de Roda o el conjunt romànic de la Vall de Boí, entre molts altres.

El parc està situat a Torrelles de Llobregat, on podràs fer un agradable passeig en plena naturalesa i gaudir dels circuits de tirolines aptes per a totes les edats.

Human Bodies

Si t'abelleix més anar-te de museus o gaudir d'alguna exposició de la ciutat, hi ha una molt original que segur que no et deixa indiferent: Human Bodies, una exposició de gran prestigi internacional que suposa una reflexió sobre la vida, mostrant cossos de persones que van morir i que han sigut acuradament conservats mitjançant la tècnica de plastinació.

Situada en el Centre Comercial Les Arenes, en Human Bodies podràs observar 12 cossos complets i més de 150 òrgans reals. Cadascuna de les seues sales està dedicada a concrets aspectes de la vida, com el sistema digestiu o el circulatori, el cor o la concepció d'un nou ésser.

També es mostren els efectes que provoquen el càncer i l'obesitat, a quins òrgans afecten i com. O les causes que tenen males pràctiques com el tabaquisme o el consum d'alcohol. L’objectiu és ajudar a reflexionar sobre aquestes malalties i consciència sobre la importància de tindre hàbits de vida saludables.

Camp Nou Experience

I finalment, per als amants de l'esport, sobretot del futbol, està l'activitat de Camp Nou Experience: un tour pel camp i museu del Barça. Aquesta visita ofereix la possibilitat de conéixer tant el museu com els espais més importants de l'estadi del FC Barcelona. Una experiència multimèdia que t'ajudarà a conéixer millor la història d'un dels clubs més importants del món del futbol.

En les seues vitrines es poden veure la Champions League, Lliga i Copa del Rei conquistades baixa la tutela de Luis Enrique. El recorregut habitual que ofereix Camp Nou Experience porta al visitant pel museu, la zona de trofeus, l'espai multimèdia, l'espai Messi i el tour per l'estadi, on pots visitar el vestuari de l'equip visitant, el túnel de jugadors, la zona mixta i la zona de premsa i el terreny de joc del Camp Nou.

Edicions locals