La Festa del Glaç de Lliçà de Vall celebra el 10è aniversari

Hi haurà activitats el dissabte 23 i el diumenge 24 d'octubre

Aparador

La Festa del Glaç de Lliçà de Vall celebra el 10è aniversari
La Festa del Glaç de Lliçà de Vall celebra el 10è aniversari

Enguany fa 10 anys que se celebra la festa més gran de Lliçà de Vall, la Festa del Glaç, feta entre tots els veïns i veïnes i que homenatja una part molt important del patrimoni del municipi. Aquesta edició –el 23 i 24 d'octubre– recupera el format habitual després de la interrupció el 2020 arran de la pandèmia i l'anul·lació per pluja del 2019.

Dissabte la festa començarà a les 16 h i s'allargarà fins a les 23 h. Durant tota la tarda hi haurà quatre sessions de l'obra de teatre Històries dels pous de glaç. Sota la direcció de Mònica Lucchetti, actors i actrius locals, cantaires de la Coral Lliçà de Vall i El Cor de La Vall, la Colla de Gegants, la Colla de Ball de Gitanes i uns incansables tramoies explicaran petites històries relacionades amb els pous de glaç. Les sessions seran a les 17, 18.15, 19.30 i 20.45 h. A les 22 h, els Diables de la Vall del Tenes seran els encarregats de posar punt final a la vetllada.

Diumenge la festa serà d'11 a 14 h. A primera hora, La Tresca i la Verdesca oferirà l'espectacle familiar Zum. A les 12.30 h, l'orquestra Bandeltenes oferirà un concert de tot el seu repertori per celebrar el seu 10è aniversari. També diumenge es podrà veure l'exposició de fotos del lliçanenc Màrius Gómez.

Tant dissabte com diumenge, el públic podrà passar pel Mercat del Glaç, on hi haurà un mercat de pagès amb productes locals, un petit mercat de capricis i un d'artesania de proximitat.

També hi haurà un espai de jocs i tallers infantils i familiars, visites guiades als pous de glaç, una exposició retrospectiva dels 10 anys de la Festa del Glaç i un espai de restauració on poder menjar i beure. Com a novetat, tota la festa d'enguany es farà dins el bosc dels pous de glaç.

Festa del Glaç
Verneda de Can Gurri · Lliçà de Vall
www.llissadevall.cat
 

Edicions locals