Tartar de salmó amb cremós d'alvocat

Aula Culinària

Tartar de salmó amb cremós d'alvocat
Tartar de salmó amb cremós d'alvocat

Tanquem l'any avançant una recepta per desitjar-vos un bon any 2022! Gràcies a una col·laboració entre el diari Som*, l'agència de continguts Espaistream TV i l'escola de cuina Aula Culinària de Granollers, heu disposat d'una recepta original per inspirar els àpats d'aquestes festes, que esperem que hàgiu gaudit.

Ingredients

150 g de salmó fresc
50 g de tàperes
1/4 de ceba tendre
1 cullerada de mostassa suau,
Pell de llima ratllada,
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

Per a la crema d’alvocat:
1 alvocat madur
50 ml de quefir
Sal
Pebre

Preparació

Picar a mà el salmó, la ceba tendra i les tàperes.
En el moment d'emplatar, barrejar el salmó, la mostassa, una mica d'oli d'oliva i la pell de la llima ratllada.
Triturar l'alvocat amb el quefir per alleugerir.  Salpebrar i emplatar amb motlle

Edicions locals