Comerç Actiu Canovelles presenta la mascota del 20è aniversari de l'entitat

Una festa va servir divendres per donar el tret de sortida a la celebració de l'aniversari

Aparador

Comerç Actiu Canovelles presenta la mascota del 20è aniversari de l'entitat
Comerç Actiu Canovelles presenta la mascota del 20è aniversari de l'entitat

Comerç Actiu Canovelles va celebrar divendres la gala d'inici de la celebració del 20è aniversari de l'associació, en què es va presentar la mascota del comerç. L'acte, presentat per l'speaker motivacional Sergi Grimau, va girar al voltant d'un secret que s'havia de desvelar. En l'acte també es va lliurar a Oncovallès els diners recaptats durant la campanya duta a terme a l'octubre pels comerços de l'associació: 2.210,91 euros.

Joan Girbau, president de Comerç Actiu Canovelles, indicava que "aquests diners tenen un doble valor pel component emotiu que tenen aquestes campanyes en la gent que hi participa, alhora que afavoreixen la cohesió social i el sentiment de pertinença a la comunitat". També es va reconèixer la feina feta pels comerços del poble durant el confinament, treballant com a serveis essencials o bé facilitant les tasques de voluntariat de molts veïns.

Sergi Grimau va presentar la seva xerrada #dejandohuella, on convida els assistents a viatjar a l'interior d'un mateix per fer front, amb motivació i actitud positiva, als reptes que es presenten a la vida i sobre la importància de cada un de nosaltres en el nostre entorn.

Joan Girbau, per la seva banda, va explicar com els diferents elements de l'entorn local de Canovelles poden ajudar a promocionar el comerç i va repassar diferents moments de la història de Canovelles, fins al punt que la nova mascota –un llangardaix/sargantana del Neolític– neix de l'antic assentament de Ca l'Estrada. Aquesta mascota del 20è aniversari explicarà els valors del comerç de proximitat als nens i dinamitzarà les campanyes del comerç a Canovelles.

Comerç Actiu Canovelles
www.comercactiu.cat

Edicions locals