Change Lingerie celebra 30 anys amb una exclusiva col·lecció de seda

La firma té botiga al carrer Santa Anna de Granollers des del passat mes de setembre

Aparador

Change Lingerie celebra 30 anys amb una exclusiva col·lecció de seda
Change Lingerie celebra 30 anys amb una exclusiva col·lecció de seda

Com a celebració del seu 30è aniversari, Change Lingerie –amb botiga a Granollers des del setembre– ha llançat una nova col·lecció de roba de nit de seda d'edició limitada. L'exclusiva col·lecció està feta 100% de seda i està disponible a les botigues i online des del passat 15 de novembre, només per un temps limitat.

La col·lecció s'ha creat com un homenatge als inicis de Change Lingerie, que va començar amb una petita col·lecció de seda a principis dels anys 90 després que Claus Walther Jensen, director general i fundador de la companyia, viatgés al nord-est de Tailàndia i visités diverses fàbriques de seda.

El que va començar com una fascinació per aquest material brillant, lleuger i suau i pel desig de portar aquest preciós teixit a Dinamarca, es va convertir després en quelcom molt més gran. La seda va passar de ser un teixit a un producte i una col·lecció completa de roba de nit exclusiva, que es ven als grans magatzems d'Escandinàvia.

Així, amb la decisió d'introduir un canvi en el món de la llenceria amb roba interior bonica que realment s'adapti a qualsevol talla i forma, va néixer finalment la marca Change Lingerie. Avui, la firma de llenceria celebra aquest viatge amb un redisseny de la primera col·lecció de roba de nit de seda. "La nostra nova col·lecció de seda és exquisida, elegant, i és tan lleugera com l'aire. Estem molt il·lusionats amb la nova col·lecció i creiem que estem portant la roba de nit a una nova altura de somni", diu Claus Walther Jensen, director general i fundador de Change Lingerie.

Change Lingerie
carrer Santa Anna, 17 · Granollers
Tel. 93 348 36 51 · www.change.com

Edicions locals