Mas Empeños es trasllada al número 50 del carrer Sant Jaume

La firma, amb locals a Mataró i Granollers, ofereix fiabilitat i confiança en els empenyoraments mitjançant un contracte escrit

Aparador

Mas Empeños es trasllada al número 50 del carrer Sant Jaume
Mas Empeños es trasllada al número 50 del carrer Sant Jaume

Mas Empeños, amb més de 15 anys d'experiència en el sector i amb establiment al carrer Sant Jaume de Granollers, ofereix les millors condicions i avantatges per les peces d'or i articles tecnològics. Professionals del sector valoren l'or al preu màxim i empenyoren des d'un 5% mensual, amb un interès fix cada mes molt favorable per al client.

A més, ofereix fiabilitat i confiança mitjançant un contracte escrit. Mas Empeños ha estrenat aquesta tardor una nova ubicació, a 50 metres de l’antic local, de manera que del número 7 del carrer Sant Jaume han passat al número 50 del mateix carrer. Alguns dels objectes que es poden empenyorar són joies, or, tauletes, mòbils, ordinadors portàtils, bricolatge, videoconsoles, rellotges d'alta gamma, fotografia, instruments musicals, accessoris d'àudio i vídeo, etc.

Com funciona? En portar les joies o els articles de valor a les botigues de Mas Empeños, professionals del sector valoren els productes davant del client, i només amb el DNI, NIE o passaport se signa un contracte de compravenda amb opció a recompra. El client se n'endú una còpia perquè l'import i els terminis de recollida estiguin ben clars per escrit.

En el cas de la tecnologia, portar els comandaments, les capses, els manuals d'instruccions, els cables i els carregadors ajuda a valorar més bé el producte. Davant del client es guarda l'or en sobres segellats, custodiats en caixes fortes, i els productes de tecnologia es col·loquen en caixes ben protegits, per garantir-ne la seguretat. Finalment, sense res més, entreguen al client els diners acordats en metàl·lic i al moment.

Mas Empeños
carrer Sant Jaume, 50 · Granollers
Tel. 93 879 15 86 · Whatsapp 681 26 95 37 · www.masempeños.com

Edicions locals