Arriba Protegim, l'alarma de proximitat

La millor tecnologia en seguretat, al servei dels catalans

Aparador

Arriba Protegim, l'alarma de proximitat
Arriba Protegim, l'alarma de proximitat

Des de fa uns anys, Catalunya registra un gran índex de robatoris i ocupacions d'habitatges i negocis, sobretot l'últim període de l'any. Per això cal tenir ben protegides les propietats amb una bona alarma. En aquest sentit, cal comptar amb bons experts i la millor tecnologia, i d'això en saben molt a Protegim.

Tot i ser de nova creació, darrere d'aquesta marca hi ha professionals del sector amb molts anys d'experiència que, a més de disposar d'alta tecnologia, tenen un tret diferencial: Protegim és la primera alarma de proximitat a Catalunya; una empresa catalana que ofereix sempre atenció i informació en català, tant per telèfon com a la seva app.

A més, Protegim es desmarca de les empreses de seguretat més conegudes en el tracte al client; aboleix les permanències, ofereix un servei proper i aplica polítiques de control de qualitat i garantia de satisfacció de client.

Per a Protegim és essencial que la tecnologia estigui sempre a l'avantguarda, i per això té els dispositius sense fils més guardonats d'Europa i les seves alarmes us protegiran tant de la intrusió de lladres o ocupes com d'incendis i inundacions.

A més, gràcies a les funcions domòtiques podreu configurar automatitzacions, com programar la calefacció de la segona residència, simular activitat dintre de la llar quan sigueu fora per dissuadir als lladres i moltes altres funcions controlades des del mòbil.

Actualment, Protegim es troba en fase d'expansió i ja cobreix tot Catalunya. Si decidiu instal·lar-la, gaudireu d'un descompte del 50% durant tres mesos en la quota de connexió de l'alarma, d'un dispositiu addicional de regal i d'un kit de benvinguda.

Protegim
Tel. 900 52 52 71
www.protegim.cat · [email protected]

Edicions locals