Bricoducha, bany renovat en 48 hores

Especialistes en el disseny i el muntatge de cuines i banys

Aparador

Bricoducha; bany renovat en 48 hores
Bricoducha; bany renovat en 48 hores

Bricoducha, amb seu a Canovelles, fa reformes de banys a tot Catalunya i ajuda a canviar la banyera per un plat de dutxa o allò que necessiteu. En menys de 48 hores responen sobre la vostra sol·licitud. Els tècnics de Bricoducha elaboren un pressupost per canviar la banyera per un plat de dutxa, de manera gratuïta i sense compromís, ajustat a les necessitats de cada client i a un preu d'acord amb l'economia de cadascú.

Aquests canvis, de fet, són els seus treballs més habituals. També instal·len mampares de dutxa amb vidres temperats, adequades a la dutxa, banyera o plat de dutxa. Això ajuda a tenir una millor experiència, durabilitat i manteniment de la instal·lació. I aixetes i tota mena d'accessoris per al bany, com manetes, piques, poms de portes i calaixos... que sempre donen el toc distintiu i personal d'un bany.

L'ampli estoc d'aquests accessoris de què disposa Bricoducha permet que cada client pugui personalitzar el disseny del seu bany. Igualment, també s'encarreguen de renovar paviments, revestiments, mobles i cuines. Des de la concepció de la idea, el disseny de l'interiorisme, el mobiliari, els acabats i sobretot la qualitat de tots els elements que projecten l'estil de cada client, sigui un habitatge, una oficina, local comercial o qualsevol tipus de negoci, Bricoducha s'encarrega de tot sempre d'acord amb el pressupost acordat.

El lema de la companyia és "treballar sempre amb compromís i excel·lència". Per això passen per casa, per tot Catalunya, per fer un pressupost sense cap compromís i sempre gratuït.

Bricoducha
carrer Carles Buhigas, 9 · pol. ind. Can Castells · Canovelles
Tel. 93 001 72 42 · www.bricoducha.es

Edicions locals