Penta Learning: certificats de professionalitat per a aturats 100% subvencionats

El centre té ara 15 reserves disponibles per als certificats d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals i de promoció per a la igualtat efectiva d'homes i dones

Aparador

Penta Learning: certificats de professionalitat per a aturats 100% subvencionats
Penta Learning: certificats de professionalitat per a aturats 100% subvencionats

A ningú no li agrada estar a l'atur. Per sortir d'aquesta situació, la formació ha de ser una prioritat i, gràcies a la formació subvencionada, totalment gratuïta, es poden guanyar competències de cara a les empreses i entrevistes. A més, la formació subvencionada és gratuïta per als alumnes, de manera que, si esteu a l'atur, aquest tipus de cursos són perfectes per ajudar-vos a tenir un millor CV.

Penta Learning, centre de formació professional, ofereix certificats de professionalitat per a aturats 100% subvencionats i gratuïts, amb garanties legals i un contingut de qualitat i actualitzat. S'aprèn mitjançant una plataforma en línia, que permet estudiar al ritme de cadascú i a qualsevol lloc.

Tots els cursos online de Penta Learning són de gran qualitat, amb exercicis dinàmics, jocs interactius, vídeos explicatius, tests d'avaluació, entre d'altres, perquè siguin una experiència formativa que ajudi a millorar el futur professional.

Penta Learning compta actualment amb 15 reserves disponibles per als certificats d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals i de promoció per a la igualtat efectiva d'homes i dones. Tots els cursos tenen tutors qualificats al servei de cada classe i alumne. Podeu reservar el vostre curs mitjançant aquest enllaç. A més, si esteu treballant també teniu la possibilitat de fer alguns dels cursos que trobareu en aquest enllaç.

Penta Learning
carrer Miguel de Cervantes, 33 · Granollers
Tel. 93 159 99 54 · www.pentalearning.com

Edicions locals