Immotècnics trasllada la seva seu central al carrer Joan Prim, 169

Les precioses oficines de Granollers, concebudes com a boutique immobiliària, són una de les tres delegacions de la marca

Aparador

Immotècnics trasllada la seva seu central al carrer Joan Prim, 169
Immotècnics trasllada la seva seu central al carrer Joan Prim, 169

Immotècnics és l’única empresa, boutique immobiliària, amb seus a peu de carrer a Granollers, Barcelona i Caldes d’Estrac, que utilitza les últimes tecnologies aplicades al sector per a la comercialització d’alta qualitat de tota la seva cartera d’immobles.

Immotècnics ha traslladat la seva seu central Real Estate Boutique immobiliària a unes elegants i vistoses oficines ubicades al carrer Joan Prim, 169, de Granollers. Els principals valors que representen l'empresa són l’honestedat, l’atenció personalitzada i la professionalitat, que els serveixen per generar estretes relacions de confiança i permeten ser recomanats pels seus propis clients. A què esperes per visitar-los?

Immotècnics, que neix l’any 2014 a Granollers, en plena crisi del sector immobiliari, concep els espais de les seves oficines, com a boutiques Real Estate, un concepte nou en el sector, on cada client rep un tracte únic i personalitzat, a través d’un/a dels nostres consultors/es. Amb un equip consolidat, professional i qualificat, els permet assessorar de forma integral en qualsevol aspecte del sector immobiliari. L’empresa consta d’arquitecte i advocat propi, per gestionar tot tipus d’incidències legals i jurídiques que poden sortir en qualsevol operació dins l’àmbit immobiliari.
   
La naturalesa del seu model els obliga a dur a terme un servei basat en un portfoli d’alta qualitat, gestionats d’una forma professional i eficient, utilitzant les últimes eines dins el màrqueting immobiliari i sent experts en la gestió dels portals immobiliaris per la cerca de potencials clients. Un dels principals avantatges que els diferencien de la seva competència és el màrqueting immobiliari. Disposen dels millors professionals en aquest àmbit i realitzen visites virtuals en 3D, vídeos amb dron i fotografies professionals. Inverteixen i ofereixen serveis d’alta qualitat en cadascun dels immobles que gestionen perquè puguin ser comercialitzats de la manera més visible i professional. Fusionen l’atenció personalitzada  amb l’excel·lència de la tecnologia i estratègies de màrqueting i publicitat, que fan que la comercialització dels habitatges sigui d’alta qualitat i d’una eficàcia exitosa en la recerca de compradors.

Gaudir dia rere dia del que fan és el motiu pel qual poden oferir el millor assessorament i tracte a tots els clients. L’empresa, en fase de creixement, disposa de tres boutiques obertes al públic, distribuïdes a Barcelona, el Vallès Oriental i el Maresme. Immotècnics ha aconseguit crear un grup multidisciplinari, preparat per afrontar la venda de qualsevol immoble i repte que es presenti. Immotècnics és la teva millor opció per vendre o llogar el teu immoble. Més de 1.000 operacions els avalen!  

IMMOTÈCNICS
www.immotecnics.com
[email protected]
Tel. 93 858 72 43

Edicions locals