Portes obertes a Eutrasa del 7 al 12 de febrer per conèixer el nou Peugeot 308

El nou Peugeot 308 inicia la nova era de la marca amb disseny, tecnologia i dues motoritzacions més híbrides

Aparador

Portes obertes a Eutrasa del 7 al 12 de febrer per conèixer el nou Peugeot 308
Portes obertes a Eutrasa del 7 al 12 de febrer per conèixer el nou Peugeot 308

Les berlines de gamma mitjana sempre han estat protagonistes en la història de Peugeot. Per aquest motiu, res millor que inaugurar la nova identitat de la marca, el logotip inclòs, amb el Nou Peugeot 308, el gran referent d'aquesta categoria entre els automòbils del Lleó. Si l'anterior generació del 308 va suposar el tret de sortida d'una nova etapa per a la Marca, el nou Peugeot 308 inaugura una era en què la marca apostarà, encara més, pels valors en què han fonamentat el seu èxit: disseny, elegància, tecnologia, confort i prestacions.

El resultat és un automòbil seductor, avantguardista en aspectes tècnics i estètics i plenament d'acord amb el que es busca en una berlina del segment C. A l'apartat d'estil incorpora els detalls estrenats en els últims llançaments de la gamma, com els llums diürns en forma d'ullals que baixen fins al para-xocs davanter, el nom del model situat sobre el capó o els pilots led del darrere que imiten forma de tres urpes.

El nou Peugeot 308 suma a aquests elements el caràcter esportiu i una aposta per l'espai interior, amb un perfil més baix (1,44 m), una distància entre eixos de 2,675 m una longitud que arriba als 4,36 m que permet millorar l'amplitud de les places del darrere. Al frontal, hi regna el nou escut de la marca Peugeot, amb el lleó rugint amb decisió cap al futur. El nou Peugeot 308 també suposa un important salt tecnològic tant al lloc de conducció com sota el capó. Aquest model estrena una evolució del lloc de conducció Peugeot i-Cockpit que, juntament amb un nou volant compacte, incorpora una pantalla de 10" (25,4 cm) integrada al quadre de comandament, que es complementa amb unes i-toggles virtuals a partir de l'acabat Allure.

Davant del conductor es desplega un innovador quadre d'instrumentació digital de 10" des de l'acabat Active Pack, que adopta visualització en 3 dimensions des de la versió GT. La connectivitat fa un pas de gegant amb el nou sistema Peugeot i-Connect. La seva funció mirroring sense fil permet interactuar amb dos telèfons via Bluetooth alhora. L'experiència es completa amb el navegador connectat PEUGEOT i-Connect Advanced, i el comandament de reconeixement vocal OK Peugeot, que permet accedir fàcilment a les funcions d'infoentreteniment.

La revolució tecnològica encarnada pel nou Peugeot 308 també es manifesta en les funcions ajudes a la conducció de darrera generació. La conducció semiautònoma és molt més a prop amb el pack Drive Assist 2.0 que estrena el canvi de carril semiautomàtic, la preconització anticipada de la velocitat i l'adaptació de la velocitat en corba, als quals cal sumar el control de creuer adaptatiu amb funció Stop and Go i l'ajuda al manteniment de carril.

A més, el nou Peugeot 308 reforça el seu cabal tecnològic i la seguretat de tots els ocupants amb el sistema de vigilància d'angle mort de llarg abast (75 metres), l'alerta de trànsit del darrere, que adverteix de possibles perills en posar la marxa enrere, l'ajuda a l'aparcament de 360°, gràcies a 4 càmeres (del davant, posterior i laterals), la trucada d'emergència E-call+ amb informació del nombre de passatgers i localització del vehicle complementada amb la direcció del vehicle a la carretera, el sistema AQS (Air Quality System) amb configuració Clean Cabin a partir de l'acabat GT i el sistema Hi-Fi Premium Focal, que s'estira en aquest model. Les motoritzacions del nou Peugeot 308 també reflecteixen un canvi d'era amb la incorporació de dues alternatives híbrides endollables que es converteixen en les versions més prestacionals d'aquest model.

El nou Peugeot 308 Hybrid 180 e-EAT 8 combina un motor PureTech benzina de 111 kW (150 CV) amb un motor elèctric de 81 kW (110 cv) oferint unes emissions de 25 g/Km de CO2 WLTP i fins a 60 km d'autonomia 100% elèctrica. El sostre de la gamma està representat per la cadena de tracció Hybrid 225 e-EAT8, que emet des de 26 g/km i permet circular fins a 59 km en mode zero emissions.

Les dues versions gaudeixen dels avantatges de l'etiqueta Zero de la Direcció General de Trànsit. També incorpora un sistema de càrrega ràpida que permet obtenir la càrrega completa del vehicle en només 1:55 h.

Del 7 al 12 de febrer, Eutrasa obre les portes del carrer Catalunya per conèixer el nou Puegeot 308.

Peugeot Eutrasa
carrer Catalunya, 39 · Llerona · Les Franqueses del Vallès
www.eutrasa.com
Tel. 93 849 41 00

Edicions locals