'Ecouter Centre Auditiu som el centre amb la millor relació qualitat-preu de tot Catalunya'

Entrevista a Marc Giménez, director d'Ecouter Group SL, que obria a Granollers a l'abril de 2021

Aparador

Ecouter es troba a la plaça de la Caserna, a Granollers
Ecouter es troba a la plaça de la Caserna, a Granollers

ECOUTER CENTRE AUDITIU és una empresa nascuda a Granollers, dirigida per Marc Giménez Ayguasanosa, que acumula més de dues dècades d'experiència dins del sector. El centre, que obria portes l'abril de 2021, pretén donar una visió diferent del servei d'audiologia dins la comarca. "Som un centre proper on els pacients se senten com a casa", destaca Giménez. Conversem amb el seu responsable dels serveis integrals d'audiologia que ofereixen i dels elements diferenciadors que ECOUTER presenta respecte dels centres auditius tradicionals. El centre granollerí té serveis diferencials com el fet de no limitar el temps de prova de les pròtesis, l'atenció domiciliària i el servei gratuït de seguiment de per vida. A més, treballa amb les principals marques i la tecnologia més innovadora. En parlem amb el Marc Giménez.

–Com treballeu des d'Ecouter i quin és el vostre factor diferencial?
–Començant per la base, disposem de la millor i tecnologia d'última generació en aparells de diagnòstic. Importem el mètode de treball suís-danès, en el qual es personalitza l'atenció i l'adaptació a cada pacient. Cada persona i cada oïda és totalment diferent de la resta i per aquest motiu realitzem una adaptació progressiva on aconseguim que el 95% dels pacients tinguin una millora de la qualitat auditiva summament notable.

–Oferiu la garantia de no limitar el temps de prova de les pròtesis. Per quin motiu?
–És essencial el període de prova de les pròtesis i, en aquest sentit, creiem que no és positiu limitar el temps, ja que, cada persona necessita el seu temps d'adaptació. Per tant, durant el període de prova, ens emplacem a trobar-nos un cop per setmana amb el pacient fins que la persona està plenament satisfeta amb els resultats.

–Amb quins productes treballeu des d'Ecouter?
–Treballem amb els millors fabricants del sector audiològic: Oticon, que és considerada la millor marca tecnològica en audiòfons del panorama mundial; Signia (l'antiga Siemens) com a marca de referència estètica dins el mercat audiològic, i Starkey com a referent en les novetats implantades en els sistemes auditius. Gràcies a la garantia d'aquestes marques punteres podem oferir un ventall prou ampli per cobrir qualsevol necessitat que sorgeixi als pacients.

–Quins serveis de salut auditiva oferiu?
–Un dels nostres punts forts és l'atenció domiciliària. Els nostres professionals es desplacen sense cap mena de cost al domicili dels pacients per atendre'ls més còmodament si així ho necessiten. També, gràcies a la tecnologia que tenim a l'abast, podem fer seguiments auditius via teletrucada i connectar els audiòfons a distància perquè els puguin supervisar els nostres professionals.

"Un dels nostres punts forts de servei és l'atenció domiciliària; els nostres professionals es desplacen a domicili sense cap cost per al pacient"

–I també oferiu seguiments de per vida gratuïts i serveis de reeducació auditiva, entre d'altres...
–Efectivament, a Ecouter Centre Auditiu oferim als nostres pacients seguiments de per vida sense cap tipus de cost. També realitzem teràpies per acúfens, també coneguts com a tinnitus [percepcions molestes de soroll a l'oïda, xiulets  o brunzits continus o intermitents, sense que realment existeixi una font exterior de so]. A més a més, desenvolupem reeducació auditiva en aquells casos que ja han perdut certa memòria auditiva si és necessari. I fem diagnòstics complets del sistema auditiu.

–Són serveis molt complets. I la relació qualitat-preu?
–Creiem que el valor de l'adaptació està en la manera com es tracta a cada persona, no en el valor del producte, i en aquest sentit fa poc hem estat escollits com a millor centre auditiu en relació qualitat/preu de Catalunya per diversos buscadors de centres auditius. Podem dir que oferim la millor qualitat al millor preu. Això no vol dir que tinguem els aparells al millor preu, però sí, el millor preu possible en cada gamma tecnològica.

UN SERVEI INTEGRAL

Ecouter ofereix un servei d'audiologia integral amb el compromís de millorar l'audició dels pacients i acompanyar-los en el procés fins a trobar la millor solució. Hi trobareu servei de diagnòstic, manteniment, reparació, seguiment a domicili, logopèdia, acúfens, taps a mida, seguiment online i especialització per a pacients infantils. Amb unes instal·lacions d'última generació, insonoritzades a 40 decibels per assegurar els resultats més fidels a la realitat, Ecouter treballa amb Oticon com a marca de referència en solucions auditives, però també col·laboren amb altres marques punteres com Swissvoice, Starkey, Rayovac o Sennheiser, entre altres.

Informeu-vos de la seva oferta en accessoris i en audiòfons invisibles, retroauriculars (com el de la imatge inferior, lleugers i còmodes) o el nou Livio IA, amb sensors integrats i amb intel·ligència artificial per fer un seguiment de la salut cerebral i corporal. I amb opcions de fins a un 40% de descompte i finançament a 36 mesos sense interessos.

ECOUTER
plaça de la Caserna, 7 · Granollers 
www.ecouteraudio.com · [email protected]
Tel. 93 607 08 08

Edicions locals