Goufone escala posicions per acostar-se a les grans operadores

L'empresa de telecomunicacions catalana, amb 35.000 llars connectades, ha facturat més de 17 milions d’euros l’any 2021

Aparador

Els tres fundadors de Goufone
Els tres fundadors de Goufone

Goufone, l'operadora que va néixer el 2010 connectant les masies d'Osona a Internet, ha tancat el 2021 augmentant un 75% la facturació respecte al 2020 i ha assolit els 17,5 milions d'euros aquest exercici. Actualment, aquest projecte vinculat amb el territori, compta amb més de 100 treballadors i té un lloc destacat en el mapa de les telecomunicacions català, amb més de 35.000 llars connectades a les 13 comarques on ha desplegat els seus serveis de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i energia verda.

La firma destaca per portar la seva xarxa de fibra òptica pròpia tant a nuclis urbans com a àrees disseminades. Fins ara ja ha desplegat més de 4.000 km de xarxa per tot Catalunya, dels quals 1.500 km han estat l'últim any, quan s'han activat més de 80 noves zones, inclosa la culminació de Vic, Mataró o Moià. També s'ha començat el cablejat a Granollers i Girona, procés que es preveu finalitzar aquest 2022.

L'any passat Goufone també va unir forces amb l'empresa manresana Soom Fibra, una marca amb forta presència al Bages que ha permès sumar el desplegament al Bages i dues botigues més a la Catalunya central.

El 2021 també ha estat l'any de l'entrada al món de l'energia verda. Des del juny, Goufone ofereix serveis d'energia verda als seus usuaris en una sola factura, amb un compromís clar cap a l'energia verda i sostenible. Marc Mundó, un dels tres fundadors del grup, destaca que "hem tancat un gran any en la història de Goufone. Estem molt satisfets de la feina feta i molt agraïts per la confiança que els nostres usuaris dipositen en nosaltres".

Enguany també s'han inaugurat dues botigues noves, a Granollers –c. Sant Roc, 19– i Girona. Als municipis on la firma no té cap botiga, hi arriba amb el Goumòbil, una autèntica botiga sobre rodes que recorre constantment el territori on l'empresa ofereix els seus serveis.

Goufone
carrer Sant Roc, 19 · Granollers
Tel. 800 678 010 · www.goufone.com

Edicions locals