Cambridge School amplia fins a 25 les beques per als alumnes de 4t d'ESO

El termini per presentar les sol·licitruds acaba el 31 de març de 2022

Aparador

Cambridge School amplia fins a 25 les beques per als alumnes de 4t d'ESO
Cambridge School amplia fins a 25 les beques per als alumnes de 4t d'ESO

Per 6è any consecutiu, Cambridge School ofereix beques d'anglès per impulsar l'anglès d'alumnes que tenen una alta motivació per aprendre, però que no tenen una bona situació econòmica. Com en edicions passades, les beques s'adrecen a alumnes de 4t d'ESO per tal que se'n pugui beneficiar el curs que ve (2022-2023).

En aquesta edició hi ha una novetat: si bé fins ara totes les beques han estat en cursos presencials per a alumnes de la comarca on hi havia un centre Cambridge School, enguany –amb la consolidació dels cursos per videoconferència– s'hi sumen també les noves beques d'anglès via Zoom, adreçades a alumnes de tota la província de Barcelona.

Així, doncs, enguany s'ofereixen 25 beques: 22 en cursos presencials per a alumnes de centres públics de Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, la Garriga, Llinars, la Roca, Mollet, Parets i Vilanova del Vallès; i 3 beques per a alumnes de centres públics de poblacions de la província que s'adhereixin al programa.

Totes les beques consisteixen en un curs complet a Cambridge School (de setembre a juny), i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost del curs i el pagament dels llibres, una suma que representa un import total aproximat de 1.100 euros per beca.

Les bases de participació es poden consultar al web www.cambridgeschool.com/ca/bequesangles.html i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el dijous 31 de març de 2022.

Cambridge School
plaça de la Porxada, 39 · Granollers
Tel. 93 870 20 01 · www.cambridgeschool.com

Edicions locals