La promotora immobiliària Inbisa comercialitza 173 pisos al barri Congost

El complex residencial estarà equipat amb garatges, trasters i zones comunitàries privatives amb piscina, àrees de descans i jocs infantils

Aparador

La promotora immobiliària Inbisa comercialitza 173 pisos al barri Congost
La promotora immobiliària Inbisa comercialitza 173 pisos al barri Congost

Inbisa, promotora immobiliària de referència en el sector residencial, ha començat la comercialització de Residencial Inbisa Granollers, la seva primera promoció a la ciutat, on té projectats 173 habitatges amb garatges, trasters i zona comunitària privativa al barri Congost.

La firma reforça així la seva aposta per la inversió en sòls propers a Barcelona, "després dels bons resultats obtinguts a les promocions de Sant Cugat o Ripollet", diu Albert Martí, director comercial de la territorial est d'Inbisa.

Aquesta promoció d'obra nova, atractiva i singular, es durà a terme en una superfície de 14.000 m2 i estarà formada per dos edificis amb 173 habitatges, tots amb terrassa, i dos locals comercials. La nova promoció comportarà també la regeneració urbanística del barri, ja que a la zona s'hi obriran nous vials amb àrees de vianants, passejos arbrats i zones verdes i jocs infantils.

Residencial Inbisa Granollers s'aixecarà darrere del pavelló municipal del Congost, a prop del centre i de l'estació de tren de Granollers-Canovelles. El complex residencial, a més, estarà equipat amb garatges, trasters i zones comunitàries privatives amb piscina, àrees de descans i jocs infantils. El projecte també destaca per l'optimització de l'espai dins dels habitatges, les zones comunes i la disponibilitat d'habitatges singulars, com àtics i plantes baixes amb solàrium.

Segons Martí, "la diversitat a les distribucions internes dels habitatges la converteixen en una promoció exclusiva". A més, en el disseny i la construcció s'ha prestat especial atenció als acabats i materials per tal d'obtenir una alta qualificació energètica.

Residencial Inbisa
Oficines de venda a Granollers: carrer Girona, 8; i Maria Palau, 6
Tel. 93 423 89 79 · www.inbisagranollers.com

Edicions locals