Xerrada de l'European International School sobre l'ús i l'abús de pantalles

Per assistir-hi cal inscriure's a través d'un formulari al web

Aparador

| Il·lustració: Pau Farell

L'European International School of Barcelona organitza aquest dijous una nova EISB TALK amb el títol Pantalles: pautes d'ús i prevenció de l'abús. La presentació, telemàtica, anirà a càrrec de Cristina Martínez, doctora en Psicologia, psicòloga general sanitària experta en addiccions, terapeuta cognitiva conductual amb 20 anys d'experiència clínica i col·laboradora habitual en mitjans de comunicació com a psicòloga i docent de xerrades de prevenció per a estudiants.

La xerrada serà una reflexió sobre com ajudar els nostres fills, des de la infància fins a l'adolescència, a utilitzar i gestionar l'ús de les pantalles, així com conèixer i reconèixer-ne els perills del seu ús. Els participants també podran participar-hi, ja que hi haurà un temps per a precs i preguntes. La xerrada, que en aquesta ocasió serà en castellà, es podrà seguir a través de Zoom, dijous de 18 a 19.30 h. Per participar-hi cal inscriure's en un formulari.

L'European International School of Barcelona prepara els seus alumnes des de la internacionalitat per convertir-los en agents actius i compromesos amb el creixement i el desenvolupament de la societat a la qual pertanyen.

Per això han desenvolupat un projecte educatiu únic, integral i integrador, basat en una experiència educativa de més de 40 anys. Vocació, experiència i compromís són les característiques que millor defineixen l'equip de docents i de serveis centrat en l'educació d'infants i joves feliços, capaços i compromesos.

European International School of Barcelona
Av. Pla del Vinyet, 110 · Sant Cugat del Vallès
Tel. 93 589 84 20 · www.eisbarcelona.com

Edicions locals