Motorsol aposta pels vehicles comercials al nou local de Granollers

La concessió oficial Volkswagen Vehicles Comercials obre un nou establiment al carrer Lluís Companys, 57

Aparador

Motorsol aposta pels vehicles comercials al nou local de Granollers
Motorsol aposta pels vehicles comercials al nou local de Granollers

Motorsol, concessió oficial Volkswagen Vehicles Comercials, propietat de Quadis, ha obert una nova botiga de vehicles comercials a Granollers de més de 2.000 metres quadrats de superfície, repartits entre exposició i taller.

Motorsol canvia així d'ubicació a la ciutat i es trasllada al número 57 del carrer Lluís Companys. Es tracta d'un nou emplaçament que dobla la superfície de les instal·lacions anteriors i des del qual la companyia exposa tota la gamma Volkswagen LCV, que abasta des del model Caddy, el Crafter o el Transporter fins al California, el Caravelle o la Multivan.

L'objectiu d'aquest nou concessionari, enfocat al vehicle comercial, és donar resposta a la demanda i les necessitats de conductors i negocis de la zona. "Amb aquest concessionari reforcem la nostra aposta per l'entorn de Granollers, i busquem oferir la millor experiència de compra possible".

"Per això, hem duplicat la zona d'exposició i el taller, que estan adaptats als nous estàndards de marca, i també tots els estàndards elèctrics per oferir els nous models de la gamma com la T-7 EHybrid o futurs models com l'ID BUZZ", assegura David Sánchez, gerent de Motorsol Volkswagen Comercials.

Motorsol Volkswagen
carrer Lluís Companys, 57 · Granollers
Tel. 93 840 48 70 · www.motorsol.es

Edicions locals