Petits budes inicia els més petits en la disciplina del ioga i el mindfulness

En les sessions es treballen aspectes com la respiració, l'equilibri, la flexibilitat i les emocions

Aparador

Web de Petits Budes
Web de Petits Budes

Petits Budes és una iniciativa per iniciar els més petits a la disciplina del ioga mitjançant el joc, divertint-se i sense pressions perquè puguin créixer sentint-se lliures, plens i amb un coneixement d'ells mateixos més profund.

La pràctica regular del ioga aporta nombrosos beneficis tant pel cos com per la ment i l'esperit. Avui dia, els nens estan sotmesos a un nivell d'estrès molt alt. L'escola, els deures, les activitats extraescolars, les pantalles, l'alimentació amb molts productes processats i la disminució del joc espontani a l'aire lliure provoquen en els infants i joves ansietat, hiperactivitat, insomni, apatia, mals de cap, problemes emocionals com la baixa autoestima, la ira... Les tècniques del ioga ajuden a millorar aquests aspectes transformant-los en nens saludables i conscients, en definitiva, nens feliços.

La metodologia Petits Budes pretén millorar la relació dels nens amb ells mateixos, els companys, la família i el seu entorn en general. Els petits tindran una ment centrada i en calma, un cos saludable i amb energia i un cor obert i content. Entre les experiències de Petits Budes hi ha senderisme i ioga en família al Bosc encantat de Gurb, a les Fonts del Llobregat, al Cap de Creus, a la Torrassa del Moro o als volcans d'Olot.

A banda, també hi ha programades classes de ioga i mindfulness per a infants de diferents edats a la sala Koan de Granollers, al carrer Roger de Flor, 63. En aquestes sessions els nens s'inicien en la disciplina del ioga i el mindfulness tot jugant, cantant, explicant contes, compartint i rient, i treballen aspectes com la respiració, l'equilibri, la flexibilitat i les emocions.

Petits Budes
carrer Roger de Flor, 63, 5è, 1r · Granollers
Tel. 689 89 35 50 · www.petitsbudes.cat · [email protected]

Edicions locals