Instalservis, experts en lampisteria i climatització domèstica i industrial

Al mateix local també hi ha Instalfoc, la divisió encarregada de les instal·lacions i els manteniments dels sistemes contra incendis

Aparador

Instalservis, experts en lampisteria i climatització domèstica i industrial
Instalservis, experts en lampisteria i climatització domèstica i industrial

A Instalservis, experts en climatització domèstica, comercial i industrial des de fa 10 anys, trobareu experts en instal·lacions de lampisteria domèstica i industrial. Situats al número 23 del carrer Llevant de les Franqueses –ara amb unes instal·lacions ampliades–, són instal·ladors especialistes en climatització, electricitat i lampisteria.

Tots els integrants de la plantilla són tècnics qualificats i amb les titulacions professionals requerides, i no només s'encarreguen de les instal·lacions, sinó que també ofereixen el millor servei postvenda resolent qualsevol incidència que hi hagi després de la instal·lació.

En les reformes integrals d'habitatges i locals comercials s'encarreguen de fer les instal·lacions elèctriques, de gas i de fontaneria necessàries. També de climatització, aires condicionats, calefacció, energies renovables, aerotèrmia, caldera de pèl·lets, panells solars i càmeres de videovigilància entre d'altres. En l'àmbit industrial, Instalservis disposa de servei d'enginyeria propi i desenvolupa els projectes d'inici a fi.

També fa manteniments d'aigua, electricitat, automatismes, il·luminació, aire comprimit, quadres elèctrics a mida, climatització industrial... I al mateix local, ara ampliat, també hi trobareu Instalfoc, la divisió encarregada de les instal·lacions i els manteniments dels sistemes contra incendis (extintors, bies, centrals d'incendi, central de monòxid, columna seca, sprincklers, extincions automàtiques...). Inscrits als gremis principals del sector com a empresa autoritzada amb els segells ISO 9001 de qualitat.

Instalservis
carrer Llevant, 23 · les Franqueses del Vallès
Tel. 93 768 42 32 · 651 30 56 25 · www.instalservis.es

Edicions locals