Els Barrufets, una escoleta amb valors per al creixement dels infants

Els 9 anys d'experiència han revelat excel·lents resultats en la transmissió de valors als nens i nenes

Aparador

Els Barrufets, una escoleta amb valors per al creixement dels infants
Els Barrufets, una escoleta amb valors per al creixement dels infants

Som una escoleta singular i molt emocionant! Saps per què? Perquè ens agrada cuidar i lliurar valors als més petits en una etapa vital per al seu desenvolupament sociocognitiu. El nostre projecte educatiu conjuga tècniques Montessori, Pikler i Reggio Emilia amb l'objectiu que els nens i les nenes creixin i aprenguin de forma 100% natural, afavorint i potenciant que emergeixin les seves capacitats i habilitats innates. Cada curs desenvolupem projectes dins l'aprenentatge col·laboratiu. Observem i identifiquem les diferents intel·ligències dels nostres alumnes per afavorir el desenvolupament de les seves competències clau en tots els àmbits: personal i social.

Els més de 9 anys d'experiència de la nostra escola bressol, ens han revelat excel·lents resultats en el lliurament de valors i preparació de nens i nenes per a l'adaptació a un món sense fronteres.

Disposem de 600 m² d'espais funcionals que destaquen pel seu disseny en una sola planta, seguretat, tecnologia i molta llum natural. I, sobre el nostre jardí, volem compartir amb tu que és un oasi, un pulmó de 250 m² on es respira joc, curiositat per descobrir i desafiaments per superar. En aquest meravellós espai tenim un hort, en el qual els alumnes es faran responsables de la seva cura i creixement. Als més petits els encanta!

I el nostre racó "estrella": un Taller d'Art a l'exterior. Un lloc on l'impuls de la creativitat és lliure, a través de l'Art es millora la comunicació i l'autoestima, s'ajuda a la formació del seu propi criteri, augmenta la concentració i la coordinació, i es fomenta el treball col·lectiu.

En la nostra escoleta treballem perquè reconeguin, comprenguin i regulin emocions des de la primera etapa, tan determinant, de la infància. Sempre fem activitats socioculturals que inclouen les festes i tradicions pròpies i les compartim amb els més importants: la família.

Oferim tota mena de serveis que cobreixin les possibles necessitats dels nostres alumnes, pares i mares: orientació i adaptació, menjador, horari ampliat, activitats extraescolars, casals, uniformes, intracomunicació a través de Kindertic, i molt més.

Vine a conèixer-nos i t’informarem!

Escola Bressol Els Barrufets
carrer Espanya, 52-56 · Granollers
Tel. 677 64 24 82 · www.barrufetsgranollers.com

Edicions locals