Menú especial a la marisqueria Os Galegos pel seu 24è aniversari

Os Galegos també ofereix un servei de càtering a domicili i menús especials per a grups i celebracions

Aparador

Menú especial a la marisqueria Os Galegos pel seu 24è aniversari
Menú especial a la marisqueria Os Galegos pel seu 24è aniversari

Al restaurant marisqueria Os Galegos, a la travessia Lledoner, porten la cuina gallega tradicional al centre de Granollers. Treballen amb productes frescos i de primera qualitat que permeten oferir als clients els millors plats de Terras Galegas. Ara, per celebrar el 24è aniversari de l'establiment, Os Galegos ofereix un menú especial per només 43,90 euros (IVA inclòs).

Per picar, pebrots de Padrón, gambes salades, pop a l'estil feira i lacón a rodanxes. La mariscada especial inclou llagostins, gambes, canailles, escamarlans, escopinyes, musclos, cloïsses i llagosta. De postres hi ha tarta de Santiago i gelat, i per beure, vi, aigua i cafè.

A banda, Os Galegos també ofereix un servei de càtering a domicili per poder degustar des de casa els seus plats deliciosos: un servei de càtering diferent i de qualitat per a qualsevol celebració.

Igualment, el restaurant també ofereix menús especials i menús per a grups, així com una àmplia carta de productes frescos i de primera qualitat. I organitza àpats per a reunions familiars, festes privades o celebracions de casament, amb una deliciosa oferta gastronòmica gallega i tot el que cal per gaudir d'una jornada inoblidable. L'establiment està obert de dimarts a diumenge de 10 a 00 h.

Restaurant Marisqueria Os Galegos
travessia Lledoner, 9 (davant del pont de Bellavista) · Granollers
Tel. 93 840 30 39 · www.osgalegos.com

Edicions locals