UPE: Formacions subvencionades per al sector de la perruqueria

Cursos que permeten als professionals de la comarca actualitzar-se en les noves tendències del sector

Aparador

UPE: Formacions subvencionades per al sector de la perruqueria
UPE: Formacions subvencionades per al sector de la perruqueria

La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental, associada a la UEI, ofereix formacions subvencionades pel sector de la perruqueria. De fet, aquest dilluns, 14 de març, una quinzena d’alumnes han iniciat les formacions gratuïtes del sector de perruqueria organitzades per la Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental (UPE), i que es duen a terme a la seu de la Unió Empresarial (UEI).

Aquest any, la UPE aposta amb força per les formacions subvencionades, que permeten als professionals de la comarca actualitzar-se en les noves tendències del sector. El primer curs, dedicat a la barberia, possibilita als alumnes millorar la qualitat dels seus serveis per a homes, ja que com bé afirmen des de l'associació, la perruqueria masculina ha experimentat un espectacular avanç els últims anys.

La resta de formacions, que s’estendran fins al mes de juny, es dedicaran a temes com els talls de dona, talls d’home o recollits. Totes elles consistiran en cursos teòrics i pràctics en els quals s'ensenyaran les noves tècniques i tendències, assolint així l’especialització i el reciclatge dels professionals que ja estan en actiu.

Amb aquesta primera formació, l'associació activa de nou les jornades presencials i engega l’any 2022 amb molts canvis per impulsar el sector i donar valor a la professió.

Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental
avinguda Europa, 21 - Granollers
Tel. 93 860 47 00 - www.upe.cat

Edicions locals