Dels 2 al 5 de maig, sessions informatives al CFA de Bellavista

Entre d'altres, s'hi ofereixen cursos de català, castellà, anglès, informàtica i preparatorisper la prova d'accés a grau superior

Aparador

Dels 2 al 5 de maig, sessions informatives al CFA Bellavista
Dels 2 al 5 de maig, sessions informatives al CFA Bellavista

El Centre de Formació d’Adults Bellavista és un centre del Departament d’Educació que imparteix formació reglada a tot l’alumnat major d’edat. Des dels diferents ensenyaments, el seu equip us oferirà l’orientació i la formació que necessiteu perquè pugueu escriure el vostre futur. A més de la tasca docent que realitza el professorat, el centre també ofereix una atenció individualitzada treballant les dificultats, inseguretats i pors que puguin sorgir al llarg del curs.

En el seu full de ruta inclouen projectes d’innovació en què els principals actors de l’aprenentatge són els alumnes. Així, doncs, el centre complementa les sessions de classe amb projectes, programes i activitats que fan l’ensenyament més competencial.

Actualment, un dels programes que s'apliquen al centre és L’art de parlar, que utilitza les obres d’art per millorar les competències comunicatives de l'alumnat i cultiva aspectes transversals com la cohesió social i les emocions.

Durant la primera setmana de maig, el CFA Bellavista organitza diverses sessions informatives per donar a conèixer el centre i explicar el funcionament dels diferents ensenyaments que ofereix: dilluns 02/05 (18.30 h): informació sobre cursos de català, castellà i instrumental; dimarts 03/05 (16.30 h): informació sobre cursos d’informàtica; dimecres 04/05 (18.30 h): informació sobre el curs preparatori a la prova d’accés a grau superior; i dijous 05/05 (19 h): informació sobre cursos d’anglès, provant una classe gratuïta.

Demaneu cita al tel. 93 840 26 53, de dilluns a dijous de 9 a 12.30 h i els dimarts de 15 a 18 h.

Centre de Formació d'Adults de Bellavista
carrer Rosselló, 37 - Les Franqueses del Vallès
Tel. 93 840 26 53 - https://agora.xtec.cat/cfabellavista

Edicions locals