L'Escola Ginebró amplia l'oferta amb nous cicles formatius en sanitat

Els cicles s'oferiran en horari de tarda perquè es pugui compatibilitzar millor la formació amb l'activitat laboral i les pràctiques en empreses

Aparador

L'Escola Ginebró amplia l'oferta amb nous cicles formatius en sanitat
L'Escola Ginebró amplia l'oferta amb nous cicles formatius en sanitat

L'Escola Ginebró engegarà tres nous cicles formatius de la branca sanitària el curs 2022-2023. Són cicles formatius de grau mitjà i superior que donen cobertura a una sèrie de perfils professionals que tenen una alta demanda en el mercat laboral i, concretament, al Vallès Oriental: el grau mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria i els graus superiors d'Assistent Clínic i Dietètica.

El CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria és un cicle de grau mitjà i, per tant, té accés directe des de l'ESO. És d'un sol curs acadèmic, fet que permet una ràpida capacitació professional per incorporar-se al mercat laboral i alhora continuar estudiant.

El CFGS d'Assistent Clínic (Documentació i Administració Sanitària) cobreix un espai molt demanat com és el suport assistencial i administratiu al personal de medicina i infermeria dels centres de salut.

I el CFGS de Dietètica, actualment inexistent a la comarca, cobreix un àmbit en què hi ha un fort interès social i laboral. A més, aquests dos darrers cicles permeten un accés directe als graus universitaris, que alhora es poden compaginar amb el món laboral.

Maria Expósito, directora de l'Escola Ginebró, diu que el centre posa en valor l'FP des de fa 20 anys. "És molt important que els estudis donin resposta a necessitats reals, i per això ampliem l'oferta actual d'esport i informàtica amb sanitat, un àmbit que ara té una gran demanda en el món laboral".

Aquests cicles formatius s'oferiran en horari de tarda, fet que permet compatibilitzar millor la formació amb l'activitat laboral i les pràctiques en empreses o fins i tot amb una possible FP dual.

Escola Ginebró
carrer Joaquim Costa - Llinars del Vallès
Tel. 93 841 25 47- www.ginebro.cat

Edicions locals