Nova edició del CFGS de tècnic de termalisme i benestar a Caldes de Montbui

L'institut Manolo Hugué farà una sessió de portes obertes telemàtica per presentar la seva oferta de cicles formatius el 6 d'abril a les 18.30 h

Aparador

Nova edició del CFGS de tècnic de termalisme i benestar a Caldes de Montbui
Nova edició del CFGS de tècnic de termalisme i benestar a Caldes de Montbui

L'Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui ofereix, per tercer any consecutiu, un cicle formatiu de grau superior de Tècnic/a en Termalisme i Benestar, una oferta formativa especialitzada en el sector termal. L'institut de Caldes va ser el primer centre educatiu de Catalunya i de l'Estat que, ara fa tres anys, va posar en marxa aquesta formació de la família professional de la imatge personal.

El CFGS té una durada de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics i inclou un període de pràctiques en balnearis. Les sortides professionals del cicle són de tècnic/a en tractaments estètics integrals; especialista en tècniques hidroestètiques; tècnic/a en massatges estètics; tècnic/a en drenatge limfàtic estètic; instructor/a de grups d'hidrocinèsia i cura corporal; coordinador/a d'activitats de condicionament físic i hidrocinèsia; director/a tècnic d'spa i balnearis; monitor/a de lleure; i socorrista d'instal·lacions aquàtiques, entre d'altres.

L'institut farà una jornada de portes obertes telemàtica per presentar la seva oferta de cicles formatius el pròxim 6 d'abril a les 18.30 h, una visita virtual per conèixer el detall d'aquests estudis postobligatoris.

Els agents que intervenen en la realització d'aquest cicle són el Departament d'Educació de la Generalitat, l'Associació Balneària de Catalunya, l'Ajuntament de Caldes de Montbui, els balnearis del municipi i l'Institut Manolo Hugué.

Institut Manolo Hugué
carrer Josep Germà, 2 - Caldes de Montbui
Tel. 93 865 37 62 - 663 45 56 49
https://agora.xtec.cat/iesmanolohugue

Edicions locals