L'INS Gallecs estrena un CFGS en Higiene Bucodental

El 6 d'abril hi haurà una jornada de portes obertes tant per a batxillerat com per a cicles formatius

Aparador

L'INS Gallecs estrena un CFGS en Higiene Bucodental
L'INS Gallecs estrena un CFGS en Higiene Bucodental

'El nostre compromís: la teva formació'. Aquest és el lema que inspira l'Institut Gallecs, de Mollet del Vallès, que enguany ofereix un ampli ventall de cicles formatius de grau mitjà i grau superior a les seves aules, a més dels estudis d'ESO i batxillerat en les modalitats de Ciències i Tecnologia i també d'Humanitats i Ciències Socials.

Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, el centre vallesà ofereix les modalitats de Cures Auxiliars d'Infermeria; Gestió Administrativa; Atenció a Persones en Situació de Dependència; i Farmàcia i Parafarmàcia; mentre que pel que fa als cicles formatius de grau superior hi ha les modalitats d'Administració i Finances; Documentació i Administració Sanitàries; Educació Infantil i Integració Social.

El curs que ve, però, arrencarà una novetat destacada: un nou cicle formatiu de grau superior en Higiene Bucodental. Es tracta d'uns estudis que capaciten l'alumnat per a la promoció de la salut bucodental de les persones mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tecnicoassistencials, que inclouen l'exploració, l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques, en col·laboració amb l'odontòleg o el metge estomatòleg.

El pròxim 6 d’abril a la tarda, de 18.30 a 20 h, es realitzarà la jornada de portes obertes per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Per assistir-hi, cal inscriure's prèviament mitjançant el web del centre.

Institut Gallecs
passeig Cesc Bas, 5 - Mollet del Vallès
Tel. 93 570 53 43
https://agora.xtec.cat/iesgallecs

Edicions locals